Αναγνώστες

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ.Δερμιτζάκης μιλά για τα Θεοφάνεια, τον χριστιανικό μας πολιτισμό…


Αμνοεριφίων Λόγος


3 σχόλια:

Νοσφεράτος είπε...

τι να πουμε τι.. Ισως θα πρέπει να βουτηξουμε για κανα Σταυρο .. τωρα στα Γερματα ..
ελλας Ελληνων Χριστιανων Λαικιστων και Συριζαιων

Νοσφεράτος είπε...

σχόλιο που αφησα στου Ροιδη

------------------
ετσι αγαπητε Λ . το προβλημα δεν εγκειται – η δεν εγκειται κυρίως- στο αν ο Τσιπρας συναντησε τον Νονο η τον κουμπαρο του Πηξου και του Δειξου .. Το μεγαλο – το Πολύ πολύ μεγαλο προβλημα πια με τον Συριζα ειναι οτι δεν αντιλαμβανονται πως οι Αξιας της αριστεράς – οι Φιλελευθερες – δημοκρατικες αξιες , αυτές που αναφερεονται στα αυτονοητα , στον χωρισμό εκκλησιας και κρατους π.χ στην θρησκευτική ελευθερια κ.ο.κ ..εχουν την .αξια τους,.

Νομιζουν οτι μπορουν να παιζουν με αυτές εργαλειακά , να τις εναλλάσουν με τον εθνολαικισμό στο ονομα του ”μαυρη γατα ασπρη γατα αρκει να πιανει ποντικια [[ που ελεγε και εκεινος ο ανεκδιηγητος που οδηγησε την ΚΙΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ( και ορισμένοι δηθεν αριστεροι ημιεγγραμματοι,τον συγχεουν με τον ..Μαο)..Κουνια που τους κουναγε ..

Με το να μετατοπιζεται η ατζεντα της αριστεράς ολο και ακροδεξιοτερα – γιατι τι αλλο ειναι τα συνθηματα Πατρις Θρησκεια Οικογενεια παρα απλάη και καθαρη ακροδεξια – η μονη που οφελειται ειναι απλώς η ..ακροδεξια ..

Διοτι αυτη φαινεται η καταλληλοτερη για να εκπροσωπησει ακροδεξιες αξιες

απλό δεν ειναι; αλλά αντε να το καταλάβουν οι ..φωστηρες του εθνολαικισμου (της πλακας )
δεν θα ειχα αντιρρηση σε εναν παιδαγωγικό ΛΑΙΚΙΣΜΟ της αριστερας πο χειραφετει … Οχι ομως σε ενα Εθνολαικισμό που προσπαθωντας να χειραγωγησει ..χειραγωγει εν τελει την ιδια την αριστερα στην δεξια ατζεντα

Ανώνυμος είπε...

(Λασκ.) Συμφωνώ και επαυξάνω.
Για το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ μας έστειλαν αναγνώστες και το εξής ενδιαφέρον του κ.Γιώργου Γιαννουλόπουλου στη χθεσινή "Εφημερίδα των Συντακτών":



Κοινωνικό και πελατειακό κράτος

Του Γιώργου Γιαννουλόπουλου

http://www.efsyn.gr/?p=13916

Στην Αριστερά, και εννοώ κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ, η ταύτιση κοινωνικού και πελατειακού κράτους γίνεται στο πλαίσιο της πολυσυλλεκτικής δημαγωγίας τού «όσοι αγανακτισμένοι προσέλθετε». Εχοντας απολυτοποιήσει και συνεπώς απολιτικοποιήσει την οργή, υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες τους πάντες. Ψήφοι να “ναι κι απ” όπου να “ναι.

Ακόμα και στους εστιάτορες που δεν κόβουν αποδείξεις έκλεισαν το μάτι, και το ίδιο έκαναν με τις συντεχνίες. Οσο για τις συντάξεις-μαϊμού, τους ανοιχτομάτηδες τυφλούς, τους επίορκους εφοριακούς κ.ο.κ. η σιωπή της Κουμουνδούρου λέει πολλά. Εφόσον δηλώνουν οργισμένοι, τι σημασία έχει γιατί οργίστηκαν; Εξάλλου, όπως επαναλαμβάνει ο Α. Τσίπρας, το πρόβλημα δεν είμαστε εμείς, αλλά η Ευρώπη

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ  Οι νέοι ίσως δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι αυτά που λέμε τώρα Άυλα στο facebook στη δεκαετία του 70 τα λέγαμε εν σώματι στα πηγ...