Αναγνώστες

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

«Η Ανοδος του Γ’ Ράιχ»και μια ενδιαφερουσα διαμαχη ...ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ.

  1Ένας υμνητής του Χίτλερ, σύμβουλος της κυβέρνησης για την ιθαγένεια


2.Ένας μιμητής του Göbbels, αρθρογράφος της ΑΥΓΗΣ για τον ΣΥΡΙΖΑ

 

3Άρθρο - καταπέλτης της Β.Κατριβάνου για τον Ι.Κωτούλα 

 

Ο «ανεκτικός φασισμός» του κ. συμβούλου

  «Η Ανοδος του Γ’ Ράιχ»

 



ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ - που τον εμπιστευομαι - διαβασε το βιβλιο του κ. Κωτουλα και με απαλλαξε απο τον κοπο και ..τα εξοδα ..! διαβαστε την βιβλιο κριτική του

Τα πρωτόκολλα και ο κ. Κωτούλας

  13-3-2013 Δελτίο τύπου της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης.

 

13-3-2013 Δελτίο τύπου της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης.

Σε συνέχεια των πληροφοριών που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το διορισμό του κ. Ιωάννη Κωτούλα ως σύμβουλου του Υπουργείου Εσωτερικών για θέματα περί ιθαγένειας, η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης καταδικάζει με τον πλέον εμφατικό τρόπο το σύνολο όσων διατυπώνονται στο βιβλίο του «Η άνοδος του Γ΄Ράιχ» σχετικά με την «μεγάλη επανάσταση» όπως ορίζεται και παρουσιάζεται ο Ναζισμός.  
Στα πλαίσια αυτής της «επανάστασης» δολοφονήθηκαν σε θαλάμους αερίων και  κρεματόρια, με απάνθρωπο τρόπο 50.000 αθώοι Έλληνες Εβραίοι της Θεσσαλονίκης και 6.000.000 αθώοι Εβραίοι από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι στοχοποιήθηκαν και ενοχοποιήθηκαν μόνο λόγω του θρησκεύματος τους. 
Το γεγονός αυτό αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία και θεωρούμε πως συμβάλλει στη δυσφήμηση της χώρας μας διεθνώς τη στιγμή που τις προσεχείς ημέρες στις 15-17 Μαρτίου 2013 διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη εκδηλώσεις μνήμης με αφορμή τη θλιβερή επέτειο της συμπλήρωσης 70 χρόνων από την αναχώρηση του πρώτου συρμού για το στρατόπεδο θανάτου «Άουσβιτς – Μπίρκεναου». Τις εκδηλώσεις αναμένεται να τιμήσει ο παγκόσμιος Εβραϊσμός με την παρουσία πολυπληθούς αντιπροσωπείας του World Jewish Congress, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του οργανισμού κ. Ronald S. Lauder, πλήθος σημαντικών προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς.
Η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης θεωρεί απαράδεκτη την επιλογή και τον διορισμό του εν λόγω ατόμου σε μια τόσο υπεύθυνη και ευαίσθητη θέση και ζητά την άμεση και αμετάκλητη απομάκρυνσή του.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Μοντέρνο στο Μεταμοντερνο -Στη τέχνη και στη Κοινωνία. Πέτρος Θεοδωρίδης

  Πέτρος Θεοδωρίδης (τμήμα κινηματογράφου Α.Π.Θ ) Από το Μοντέρνο στο Μεταμοντερνο Στη τέχνη και στη Κοινωνία   Α. :Μοντερνισμός   ...