Αναγνώστες

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

πώς σας φαινεται ;

Με τιμές αρχηγού κράτους ήρθε στην Αθήνα το Άγιο Φως

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Λίγο μετά τις 8:00 του Μεγάλου Σαββάτου ήρθε, τελικά, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το κυβερνητικό σκάφος που μετέφερε το Άγιο Φως από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα.


......
Εκπρόσωποι εκκλησιών στο αεροδρόμιο παρέλαβαν το φως για να το μεταφέρουν σε όλη την Ελλάδα."

Δηλαδη χρειαζεται ενα κυβερνητικο αεροπλανο, εξοδα, παρουσιες υπουργων και βουλευτων,....

Δεν μορουσε να βρεθει ενας πιο οικονομικος και οικολογικος τροπος να αφιχθη το τιμημενο αγιο φως. Σκεφτηκα μερικους

1.να αφησουμε τον ηλιο με κατοπτρο να αναψει το φως, οπως στους ολυμπιακους, αλλα στην πλατεια της Μητροπολης Αθηνων η σε αλλο εγκεκριμενο αγιο μερος, οποτε το φως θα αυτο-αγιασθει. Αν χρειαζεται ας το αγιασει ο Αρχιεπισκοπος.
2. να παρει τηλεφωνο ο ...και πασης Αφρικης απο την Ιερουσαλημ η ο Οικουμενικος Πατριαρχης απο την Κωνσταντινουπολη, αν θελουν και οι δυο μαζι και να ενεργοπιησουν εναν αγιασμενο μηχανισμο που θα αναβει την αγια φλογα στην Μητροπολη Αθηνων η καλυτερα στην.... μονη Δαφνιου.

Και να θελουν να υποδεχεται ως αρχηγος κρατους, να αναβει την Μ. Παρασκευη και να διανυχτερευει στο Προεδρικο Μεγαρο και μετα να διανεμεται απανταχου Ελλαδος.

Αλλα γιατι να διανεμεται, διαφωνω ...επιτελους αποκεντρωση. Σε καθε εδρα μητροπολης το αγιο φως να αναβει με εναν απο τους 2 παραπανω τροπους.Και τα εξοδα μεταφορας με τις μητροπολιτικες μερσεντες να τα δινουν στους φτωχους. Αυτο εινα αγιο.

Νοσφη, καλο Πασχα!

Αφωτιστος Φιλελλην

Από το Μοντέρνο στο Μεταμοντερνο -Στη τέχνη και στη Κοινωνία. Πέτρος Θεοδωρίδης

  Πέτρος Θεοδωρίδης (τμήμα κινηματογράφου Α.Π.Θ ) Από το Μοντέρνο στο Μεταμοντερνο Στη τέχνη και στη Κοινωνία   Α. :Μοντερνισμός   ...