Αναγνώστες

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Σε συνεργασία με την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο «2012: Αφιέρωμα στις Κοινότητες της Θεσσαλονίκης», διοργανώνεται ομιλία με τίτλο: «Αντισημιτισμός στον Τύπο της Θεσσαλονίκης». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 και ώρα 20.30΄, στην Αίθουσα Θεάτρου του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου. Ομιλητής: Γιώργος Γιαννόπουλος, εκδότης του περιοδικού ΕΝΕΚΕΝ. την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 και ώρα 20.30΄, στην Αίθουσα Θεάτρου του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου. Η είσοδος είναι ε λ ε ύ θ ε ρ η για το κοινό.



ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



   Σε συνεργασία με την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο «2012: Αφιέρωμα στις Κοινότητες της Θεσσαλονίκης», διοργανώνεται ομιλία με τίτλο: «Αντισημιτισμός στον Τύπο της Θεσσαλονίκης».
         
            Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 και ώρα 20.30΄, στην Αίθουσα Θεάτρου του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου.
         
           Ομιλητής: Γιώργος Γιαννόπουλος, εκδότης του περιοδικού       
                         ΕΝΕΚΕΝ.
          
           Η είσοδος είναι ε λ ε ύ θ ε ρ η για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Μοντέρνο στο Μεταμοντερνο -Στη τέχνη και στη Κοινωνία. Πέτρος Θεοδωρίδης

  Πέτρος Θεοδωρίδης (τμήμα κινηματογράφου Α.Π.Θ ) Από το Μοντέρνο στο Μεταμοντερνο Στη τέχνη και στη Κοινωνία   Α. :Μοντερνισμός   ...