Αναγνώστες

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Δολοφονική επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής

«Με σιδηρολοστό» στις Σέρρες

Δολοφονική επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής καταγγέλλουν ΚΚΕ (μ-λ) - Μ-Λ ΚΚΕ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Μία ακόμη επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει κόμμα της Αριστεράς: Τα ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ κατήγγειλλαν δολοφονική επίθεση με σιδηρολοστούς σε βάρος υποψηφίων τους στις Σέρρες στις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής.

Πρόκεται για τους υποψηφίους με τη συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ Δήμητρα Σαμαρά, Σοφοκλή Πούλιο και Nίκου Δημητριάδη (υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εκλογικής συνεργασίας, οι τρεις υποψήφιοι «ενώ διακινούσαν προεκλογικό υλικό στο χωριό Σκοτούσσα, Παρασκευή 27 Aπρίλη, στις 2.00 μ.μ. δέχτηκαν δολοφονική επίθεση με σιδηρολοστό από μια συμμορία χρυσαυγιτών που ορυόμενοι με ναζιστικά συνθήματα έριξαν κάτω τη Δήμητρα Σαμαρά και τη χτυπούσαν με σιδηρολοστό».

«Aν δεν προσέτρεχαν σε βοήθεια των συντρόφων μας, εργάτες από διπλανό εργοστάσιο για να αποκρούσουν τη φασιστική επίθεση, δεν γνωρίζουμε ποια θα ήταν η τύχη των συντρόφων. H Δήμητρα Σαμαρά μεταφέρθηκε σε Nοσοκομείο των Σερρών» ανέφερε η ανακοίνωση της συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Μοντέρνο στο Μεταμοντερνο -Στη τέχνη και στη Κοινωνία. Πέτρος Θεοδωρίδης

  Πέτρος Θεοδωρίδης (τμήμα κινηματογράφου Α.Π.Θ ) Από το Μοντέρνο στο Μεταμοντερνο Στη τέχνη και στη Κοινωνία   Α. :Μοντερνισμός   ...