Αναγνώστες

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Λέννυ ο βρωμόστομος: μια ταινια πολύ επικαιρη τωρα που ο βωμολοχικός...'' λόγος ''που καποτε χαρακτηριζε την ..''κουλτουρα της ακροδεξιας'' τεινει να καθιερωθει ως λόγος της (μιας καποιας τασης της) ...''αριστεραΡς'για να καταλάβετε καιτην ..''αΡιστερά '' του ..Λαζοπουλου επισης . αντε .. Γελαστε ρε... γ@*@$#@στε , κΣ΅Σ:΅:*λοι.γ&#$#ΜΗ@!@~!ΝΟΙ προδοτες ..οΥΣΤ ! ΜΠΡΡΡΡ!

Λέννυ ο βρωμόστομος

για να καταλάβετε καιτην ..''αριστερά '' του ..Λαζοπουλου επισης .

οπως και την αει -σιχτιριστερά 

 αντε .. Γελαστε ρε... γα@*@$#@στε , κΣ΅Σ:΅:*λοι.γΑΜΗ@!@~!ΝΟΙ προδοτες ..οΥΣΤ !

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:Ο Λενυ ειναι μια αγαπημένη μου ταινια.. Το '6Ο πραγματι το βρωμολογο ενειχε-σε μια εποχή πολιτικου ..καθωσπρεπισμου-και κατι το πραγματικα επαναστατικο ..
τωρα-σε εποχή απολυτης ξεφτιλας -οκαθε φιτζουλας και καθε ξεφτιλω -καλυπτει το κενο της κεφαλής του με βρωμολογα..και αυτο δεν εχει πια τιποτε το ..,επαναστατικο ..

Ειναι ο πιο απολυτος κομφορμισμός..Σημερα για να γινεις αποδεκτος σε μια παρεα πρεπει να παριστανεις τον ..γαμικουλα: θα τους γαμισ%$με, ,θα τους πη%$^με και αλλα αντιστροφως αναλογως του ..μεγεθους του εκαστοτε γαμ^%%#αρη ..

7 σχόλια:

Γιάννης είπε...

Take away the right to say "fuck" and you take away the right to say "fuck the government.

δεν γίνεται να συγκριθεί ο Mr.Κλανιά με τον Λέννυ απλώς και μόνο επειδή ο δεύτερος χρησιμοποιούσε "παλιοκουβέντες" στα σόου του.

Νοσφεράτος είπε...

ε για τα ελληνικά δεδομένα μιλαω.. σιγα μην ειναι Νταστιν Χοφμαν

Γιάννης είπε...

δεν αναφέρομαι στον χοφμαν και στον λαζόπουλο σαν ηθοποιούς.

ο λέννυ ήταν πραγματικό πρόσωπο, πρωτοπόρος στο σταντ απ, εποχές άγριες στην αμερική, με πολύ λογοκρισία και συχνά τον μπουζουριάζανε. κάτω από αυτό το πρίσμα δεν μπορεί να συγκριθούν οι δύο μεταξύ τους.

Νοσφεράτος είπε...

κοιτα Γιαννη.. Ο Λενυ ειναι μια αγαπημένη μου ταινια.. Το 74 πραγματι το βρωμολογο ενειχε-σε μια εποχή πολιτικου ..καθωσπρεπισμου-και κατι το πραγματικα επαναστατικο ..
τωρα-σε εποχή απολυτης ξεφτιλας -οκαθε φιτζουλας και καθε ξεφτιλω -καλυπτει το κενο της κεφαλής του με βρωμολογα..και αυτο δεν εχει πια τιποτε το ..,επαναστατικο ..Ειναι ο πιο απολυτος κομφορμισμός..Σημερα για να γινεις αποδεκτος σε μια παρεα πρεπει να παρτανεις τον ..γαμικουλα: θα τους γαμισ%$με, ,θα τους πη%$^με και αλα αντιστροφως αναλογα του ..μεγεθους του εκαστοτε γαμ$#αρη ..
αυτο ηθελα να πώ τιποτε παραπάνω η παρακάτω.

Νοσφεράτος είπε...

συμφωνω πληρως με το δευτερο σχολιο σου .

Γιάννης είπε...

Με το δεύτερο σχόλιο ήσουν πιο σαφής και συμφωνούμε. απλώς στον υπότιτλο της ανάρτησης έκανες σύγκριση μεταξύ των δύο (Λέννυ κ λάκη) και ίσως το κατάλαβα λάθος το νόημα :)

Νοσφεράτος είπε...

ε ,εχεις δικιο..η αληθεια ειναι οτι με τα αρθρα μου εδω πολλες φορες παρεμβαινω σε συζητησεις που διεξαγονται αλλου ..Εκεινοι μαλλον καταλαβαν αλλά φυσικά εσυ ..δεν θα μπορουσες .
παντως ηταν μια ..γονιμη παρεξηγηση μιας και αναπτυχθηκαν οψεις του ζητηματος ..ΚΑΛΩς ΗΡΘΕς

Η Δόξα των σιδηροδρόμων TONY JUDT

 TONY JUDT Η ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΕΠΙΜΕΤΡΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΘΗΝΑ 2013 ...