το Μπλόκαρε το Fb Συμπαρασταθείτε στη Σπηλιά του Μοντεχρήστου


Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

καλά νεα:Έκρηξη προκρατήσεων στο «τρίτο πόδι» της Χαλκιδικής

Έκρηξη προκρατήσεων στο «τρίτο πόδι» της Χαλκιδικής

Αύξηση στις προκρατήσεις δείχνουν τα μέχρι σήμερα στοιχεία των συνεργαζόμενων τουριστικών γραφείων με καταλύματα του «τρίτου ποδιού» της Χαλκιδικής.

Η αύξηση ξεπερνά το 90% και σε πολλές περιπτώσεις κυμαίνεται σε πολύ υψηλότερα επίπεδα, με τις αφίξεις να προέρχονται από αγορές ολόκληρης της Ευρώπης, τη βαλκανική χερσόνησο και τη Ρωσία. Παράλληλα η απήχηση των early bookings προτάσεων των καταλυμάτων προσθέτει μεγάλο ποσοστό μεμονωμένων επισκεπτών στις διανυκτερεύσεις και σηματοδοτεί τη δυναμική είσοδο νέων αγορών στην περιοχή, όπως η Ολλανδία, το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση των Ιταλών και των Γάλλων.
«Η συγκυρία που θέλει την Ελλάδα να πρωτοστατεί στις προτιμήσεις των ξένων επισκεπτών μας βρίσκει πιο ώριμους από ποτέ. Έχοντας επενδύσει σε τρίχρονη προσπάθεια προβολής του προορισμού σε ολόκληρη την Ευρώπη, αποδεικνύουμε ότι στην προκειμένη περίπτωση ο επαγγελματισμός απέδωσε γρήγορα», δηλώνει ο Γενικός Γραμματέας Δ.Σ., Ηλίας Γερούκης. «Υπάρχει πλέον έντονο ενδιαφέρον από ολόκληρη την Ευρώπη γι αυτόν τον εξαιρετικό προορισμό, που αναδείξαμε, προβάλαμε και σκύψαμε πάνω του με εξωστρέφεια, προωθώντας συστηματικά όλα του τα συγκριτικά πλεονεκτήματα. Δημιουργήσαμε δεκάδες τουριστικά προγράμματα, τα οποία αναδεικνύουν κάθε μορφή τουρισμού που προσφέρει αλλά και κάθε φυσική και ιστορική γωνιά του και τα διοχετεύσαμε σε εκατοντάδες τουριστικά γραφεία ανά την Ευρώπη. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα: ενισχύσαμε την υφιστάμενη κατάσταση σε ό,τι αφορά τις κοντινές αγορές και ωριμάσαμε τις συνθήκες, ώστε να υποδεχόμαστε επισκέπτες από άλλες, οι οποίες μας αγνοούσαν. Η εξέλιξη αυτή δίνει ώθηση σε μια συλλογική προσπάθεια, που υποστηρίζεται με σθένος από την τοπική ξενοδοχειακή και τουριστική οικογένεια, αποσπά τα κολακευτικότερα των σχολίων, βρίσκει παντού ένθερμους υποστηρικτές και συνεχίζεται με ολοένα και εντονότερους ρυθμούς».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

εθνολαικισμός και Θεσσαλονίκη

εθνολαικισμός και Θεσσαλονίκη
στου ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου