το Μπλόκαρε το Fb Συμπαρασταθείτε στη Σπηλιά του Μοντεχρήστου


Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2009

Βαρυσήμαντες εξελιξεις εντοσθεν της Νου Δους ...Ο Π. Ψωμιαδης Διεκδικει τα Ηνια της 'μεγαλης Φιλελευθέρας Κεντρο Δεξιάς παραταξεως'' (απ το tvx)

Οπως μας πληροφοει το :http://www.tvxs.gr/v22562

''Μπαίνω μπροστά στις εξελίξεις για μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, δηλώνει ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, που αποδίδει την ήττα Καραμανλή στο ...όχι που είπε «σε ξένους παράγοντες και τους εδώ αντιπροσώπους τους».
Σχετικά με το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών και την παραίτηση του Κώστα Καραμανλή από τη θέση του Προέδρου της ΝΔ, ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4/10/2009Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΝΔ ΘΑ ΒΡΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ – ΜΠΑΙΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ»«Συγχαρητήρια στο ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη του νίκη. Μετά το καθαρό εκλογικό αποτέλεσμα, θεωρώ ότι δικαιούται περίοδο χάριτος.Εδώ και 2 χρόνια έστελνα με όλους τους τρόπους μηνύματα ότι η ΝΔ θα πληρώσει αλαζονικές συμπεριφορές, την ανικανότητα και την αδιαφορία ορισμένων στελεχών της.Ο Κώστας Καραμανλής πληρώνει τα «όχι» που είπε τα τελευταία χρόνια, ερχόμενος σε ευθεία σύγκρουση με ξένους παράγοντες και τους εδώ αντιπροσώπους τους. Είμαστε όλοι μαζί με τον Καραμανλή και τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στο μεγάλο αυτό κόμμα.Όμως η ΝΔ δεν σταματά εδώ. Γιατί η ΝΔ είναι πάνω από πρόσωπα.Κάνω έκκληση στον προδομένο αλλά υπερήφανο λαό της ΝΔ ότι όλοι μαζί, με ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και ενότητα, οφείλουμε να κρατήσουμε όρθια την παράταξη. Να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αποφασίσουμε από κοινού τη μετέπειτα πορεία μας.Η ΝΔ θα βρει ξανά το δρόμο της. Πολλά πρέπει να αλλάξουν. Αυτοί που μας έφεραν σ’ αυτή τη δεινή θέση θα πρέπει να πάψουν να ομιλούν.
Στην κοινή αυτή προσπάθεια μπαίνω μπροστά και μαζί με άλλα άξια και ικανά στελέχη θα είμαι παρών στις εξελίξεις για μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

εθνολαικισμός και Θεσσαλονίκη

εθνολαικισμός και Θεσσαλονίκη
στου ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου