Αναγνώστες

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Το φεγγάρι, οι Οικολόγοι Πράσινοι και η λογοκρισία


Το φεγγάρι, οι Οικολόγοι Πράσινοι και η λογοκρισίαΤου Γιάννη Παρασκευόπουλου

αποσπασμα

''Το βουντού του συντρόφου του το είδε ως πραγματική απειλή για την ελευθερία στο διαδίκτυο, και έσπευσε να ζητήσει ρητή καταδίκη της ενέργειας από το Πανελλαδικό Συμβούλιο (ΠΣ) των Οικολόγων Πράσινων, στο οποίο είναι μέλος και ο αποστολέας. Μας έδωσε προθεσμία μέχρι τις 30.8 να καταδικάσουμε το μήνυμα, αλλά τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να μας καταγγείλει δημοσίως χωρίς να περιμένει.


χωρις σχολια

7 σχόλια:

Νοσφεράτος είπε...

Λοιπόν για να προσπαθησουμε να κατανοησωμεν τι συμβαινει με το παριεργον αυτό Παζλ

1) Ο ΜΜ ακομα μια απο τις γνωστες του ''αναλυσεις'' οπου κατηγορει καποιον (ας πουμε τον Μ. Π ) με αισχρό τροπο οτι η ανατιαπαγορευτική πολιτική ειναι για τα Ζωνιανά ..

ως εδώ ουδεν Καινόν .Μονο η γνωστη Κενοτης

2) Καποιος τριτος -ουχι ο ΜΠ - που τυγχανει να ειναι και μελος του Π. Σ των ΟΠ (πω πω Θα μπλεξωμεν με τα αρχικά) εκανε την αποκοτιαν να στειλει ενα Ιμέηλ στον Π. Ζ οπου χρησιιμοποιει τηνν φαρσιν ''επιφυλασσομέ των νομιμων δικαιωματων

Οσο εδώ τιποτε παρα μονον το Κενόν .Διοτι ως γνωστον Η Χ δεν ειναι ο Μ. Π ο οποιος εχει νομιμα δικαιωματα ..

3) Ο Π Ζ αρπάζει την ευκαιριαν - Ως συνηθως - ορμά ως μαινομενος ταυρος - Δινει Προθεσμιες και Τελεσιγραφα στο Π. Σ των Ο -Π απειλωντας και Ταυτοχρόνως Δημοσιοποιει Διατρεβλωνοντας το Περιεχόμεον του μέηλ της Χ που δεν ειναι ο Π Ζ για να κλαιγεται και να παριστανει τον Απειλουμενο οτι ΔΗΘΕΝ θα του κανουν μηνυση και για ολα φταιει ο κακος , ο κακος ,ο κακος Ο Μ. Τ που θελει ταχαμ να τον διαγραψει ενώ η αλήθεια ειναι οτι ειχε φυγει απο μόνος του και τωρα ζητά να επανεγγραφει ..και πως γινεται να διαγραφει καποιος που δεν εχει επανεγγραφει; ( Γραψου πρωτα και μετα να σε διαγραψουν )
Ως εδώ και πάλι τιποτε καινόν
Μονον αι γνωσται κεναί απειλαι και ''ξερεις ρεποιοςειμαιγω,εμενα οι παππουδες μου φτιαξανε ρε αυτον τον τοπο ''λισμοι


4. Στο σχετικόν ποστ μαζευονται οι γνωστοι και αγνωστοι διαφοροι και αρχιζουν να πετανε λασπη και να κουτομπολευουν ασχετους με το ζητημα αυτό και να απειλουν ..Θα σας κανουμε Βουκινο .. Θα σας κανωνμεν ετουτο , θα σας κανωμεν εκεινο ..Και Α και Ου ....και η ελευθερια της εκφρασης κλπ

Ε ρε παιδια .. Η ιστορια της Γελοιτητας ειναι Γνωστη ..Και τοσες επαναλήψεις πιά ..Καταλαβαμε ..Βρειτε κατι καινουριο καμμια καινουρια Γελοιοτητα να παραστησετε το θυμα να απειλησετε να τα πειτε να κανετε τα θυματα , τους καυμένους τους απειλουμενους που μου υπερασπιζεστε και τηνν ''ελευθερια του λογου ΛΟΛ ΛΟΛ ΛΟΛ ..

Ανώνυμος είπε...

''Περιεχόμεnον του μέηλ της Χ που δεν ειναι ο Π Ζ για να κλαιγεται και να παριστανει τον ''

μαλλον αντι για ΠΖ ηθελες να πεις Π. Μ ;)


Κ. Χ

Νοσφεράτος είπε...

Κ. Χ εχεις δικιο .Μπερδεψα τον Π. Ζ με τον Π Μ στο 3.Νομιζω ομως οτι σ'οτι αφορα τον Μ. Τ την Χ , το Π. Σ τωνΟ-Π ημουν ακριβής ..Χμ τωρα που το βλεπω ειναι εντελώς μπερδεμένο πα΄λι ..
Ασε που ξεχασα τους Α. τον Ο .Τον Α. Ρ .,την Ρ και τον ΚΛΜΤΞ

Δανειολήπτης είπε...

O ΚΛΜΤΞ διατυπώνει με απλό και εύστοχο τρόπο αυτά που διαπιστώνει κάθε καλοπροαίρετος άνθρωπος. Η χούντα λ.χ. βρήκε στα αρχεία της Χ να τη χρηματοδοτούν και μεγαλοκαπιταλιστές. Ή να θυμίσω τα φιλιά στο στόμα με τον ΠΡΣΤ;

Ή τότε που ο ΦΧΨ κι Ω με τον οποίο είχα τότε πολύ καλές σχέσεις, αντέδρασε γελώντας, όταν τον ρώτησα αν η Χ το τσέπωσε το ένα δισ. «Και σαν χωρατό είναι κακό, ΠΡΣΤ…». «Τόσο χωρατό, ΤΣΡΠΟ, όσο και το ότι ο ΑΒΓΔ ενισχύει το κόμμα;», αντέτεινα. Σοβάρεψε απότομα και ξεστράτισε την κουβέντα.

Να τις θυμόμαστε αυτές τις φράσεις, παρακαλώ…

Νοσφεράτος είπε...

Δανειοληπτα και με το συμπαθειον αλλά τι εννοεις
; Διοτι καταλαβα μεν πολύ καλά τι εννοεις με το''
Ή τότε που ο ΦΧΨ κι Ω με τον οποίο είχα τότε πολύ καλές σχέσεις, αντέδρασε γελώντας, ''
Αλλά αυτο το'' Και σαν χωρατό είναι κακό, ΠΡΣΤ…» με μπερδεψε καπως ..Δηλαδή λεω Ποιος ειναι πάλι αυτος ο ΠΡΣΤ…».

Δανειολήπτης είπε...

Ά... λές γι αυτόν με τα φιλιά στο στόμα. Τίποτα, απλή συνωνυμία. Το άλλο με τον ΧΨΖ το ξέρεις;

Νοσφεράτος είπε...

Για τον ΧΨΖ; Για μια στιγμή να θυμηθω.. Λοιπον Μπα ..Θυμαμαι για τον ΤΨΖ που ενω τα ειχε φτιαξει με την ΨΖΩ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΔΗ και τους επιασε η ΦΧΖ στο διαμερισμα που τουχε δανεισει ο ΣΠΤ..
αλλά για τον ΧΨΖ ..Μπά .. ελα , πες μου πες μου μη με κρατάς σε αγωνια

Η Δόξα των σιδηροδρόμων TONY JUDT

 TONY JUDT Η ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΕΠΙΜΕΤΡΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΘΗΝΑ 2013 ...