Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Μπραβο στον ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ

 ΠΗΓΗ : IN.GR

«Εμείς λέμε στους πολίτες προκαταβολικά ότι έχουν κάθε δίκιο να εκφράζουν την διαμαρτυρία, την απόγνωση τους, το θυμό τους για την κυβερνητική πολιτική, το μνημόνιο, αλλά πρέπει να προφυλαχτούν από ενέργειες προπηλακισμών και βίας, οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι να επιτρέπουν στους θύτες αυτής της πολιτικής να μετατρέπονται σε θύματα» είπε, μιλώντας στο Ράδιο 9, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Παπαδημούλης.

Και πρόσθεσε: «Επειδή ήδη διάφοροι διαμορφώνουν 15 μέρες πριν ένα κλίμα ότι ό,τι συμβεί θα φταίει ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς, δηλώνω απερίφραστα ότι: Εμείς είμαστε υπέρ των μαζικών, ειρηνικών, ενωτικών αγώνων εναντίον της βίας και των προπηλακισμών που το μόνο που κάνουν είναι να αποπροσανατολίζουν και να διχάζουν».

3 σχόλια:

Νοσφεράτος είπε...

κι εχω να πώ το εξής:
Οι τελευταιες πραξεις τραμπουκισμών εναντιον του Νταλάρα απο τους ολοφανερα ακροδεξιους που το οραγνωσαν (με αριστερή η αντιεξουσιαστιή μαγια ηλιθιων ) εχει καταφερει να κανει συμπαθή ακομα και τον ...Νταλάρα..
Ελπίζω να μη συνεχισουν να πέφτου στην ολοφανερα στημένη παγιδα παγιδα της Ωμης ακροδεξιας πραγματκά αριστερές δυναμεις ή οι πραγματικά αντιεξουσιαστες ... Ο κΟσμός εχει ματια και Βλέπει : Ποιοι ωφελουνται απο τις πραξεις ωμης και απολιτικης βιας .. Και ποιοι - ποιες τις προκαλουν ..

bernardina είπε...

Το μόνο που με χάλασε ήταν ότι βγήκε ο Τσίπρας και προανήγγειλε προβοκάτσιες τη μέρα της εθνικής γιορτής, νίπτοντας ταυτόχρονα τας χείρας του ως σύγχρονος Πόντιος Πιλάτος, με το επιχείρημα ότι κάποιοι θα προσπαθήσουν να ρίξουν τις ασκήμιες στον ΣΥΡΙΖΑ.
Πονηρίδης; Μπα, μάλλον κουτοπονηρίδης. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Το κακό είναι ότι στην περίπτωση του Νταλάρα, για τις ασκήμιες που έκαναν τα εθνίκια του αντινουτουπουμπλογκ ή όπως αλλιώς στο διάλο λέγεται, πανηγύρισαν και οι αριστεροί φίλοι μου.
Κατάντια.

Νοσφεράτος είπε...

KATANTIA MEN ελπίζω να πιασει καπου πάτο η καταντια δε;
Γι αυτο ειπα μπραβο στον Παπδημουλη.. Γιατι οσο ζω ελπίζω
((φυσικά δεν ελπίζω να αντιληφθει ο Τισπρας κλπ .. Αλλάο Παπαδημουλης ..ναι ελπίζω)

ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Πέτρου Θεοδωρίδη (ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗΛΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , 2012

  ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Πέτρου Θεοδωρίδη  Δημοσιεύτηκε στο περιοδικο ΕΝΕΚΕΝ. Περιεχεται στο βιβλίο : Η ΑΠΑΤΗΛΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, Θ...