Αναγνώστες

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Το Φοκους για τους ελληνες''Όσοι τους ξέρουν, δεν εκπλήσσονται με τίποτα απ’ όσα κάνουν. Και πώς θα μπορούσαν άλλωστε, όταν έχουν να κάνουν με ανθρώπους που ανακατεύουν ρετσίνι με κρασί, τυλίγουν ρύζι και χορταρικά σε αμπελόφυλλα, παίρνουν πρωτάθλημα Ευρώπης στο ποδόσφαιρο σχεδόν χωρίς να βάλουν γκολ και ήξεραν ήδη εδώ και 2.500 χρόνια ότι όλη η ύλη αποτελείται από άτομα και ότι η Γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο'' Δειτε την πραγματική μεταφραση αποσπασμάτων απο το επίμαχο αρθρο του Φοκους που επιχειρεί ο Ν . Σαραντάκος και αναρωτηθειτε : Βρε Μπας και εχουμε χασει εντελώς το χιουμορ μας; Βρε Μπας και εχουμε χαζεψει τελειως;(ο Ν. Σ. εχει επισης ενα σχετικο ποστ με τιτλο : ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ .


Το μεσαίο δάχτυλο της Αφροδίτης

3 σχόλια:

grsail είπε...

Μα πρόβλημα δεν είναι -φυσικά- το δημοσίευμα του Focus(*) αλλά η στάση και οι πράξεις πολλών αξιωματούχων της 'μεγάλης φίλης χώρας' και κυρίως η υποκριτική αλλά και καταστροφική για τα Ελληνικά -και όχι μόνο- συμφέροντα, συντεταγμένη πολιτική θέση της Γερμανίας !

(*) Ο macedoine μου είπε ότι το FOCUS ανήκει στον καρατζφύρερ της Βαβαρίας: CSU – Καθολική Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (!!)

Νοσφεράτος είπε...

Κοιτα...Εξαρχής μου τη δινει η Σταση της Γερμανιας ..Και κυριως το θεμα των πολεμικών αποοζημιωσεων ..Αυτοι ισχυριζονται οτι εχουν πληρωσει...Ο Πατερας μου ομως -δεν ζει πιά ..δεν εισεπραξε δεκαρα για τα δυο χρονια που περασεστα κατεργα του Μαουτχουζεν ...Ομως εκεινο που μου κανει εντυπωση ειναι το οτι ενώ οι περισσοτεροι των Ελληνων δεν διναν μια για την γενικοτερη υποκρισια της Ευρωπαικής Δεξιας που ενώ εστηνε πλατη στον Καρμανλή και τον Αλογοσκουφη οταν μαγειρευανε τα στοιχεια και ΡΗΜΑΖΑΝ την χωρα τωρα τα..θυμηθηκαν -
εν τουτοις αρχισαν(με) ολοι να τσιριζουμε με ενα εντελώς Χαζό χαρουμενο εξωφυλλο ..
Καταπινουμε Καμηλες και ιυλιζουμε τον Κωνωπα .. Δυστυχώς
και γι αυτο οι Γερμανοι και οι ντοπιοι συνεργατες των Γερμανων θα συνεχισουν μαλλον να μας δουλευουνε ψιλό γαζί.

grsail είπε...

Η Γερμανία τσακίστηκε από την ήττα αλλά και τις ενοχές της.
Σύρθηκε στα πόδια των ΗΠΑ (και της Σοβιετίας) για ρίξει τον τοίχο (λες και αυτοί δεν θέλανε) και μετά ‘επέτρεψε’ στις ΗΠΑ να της κάνουν και το δώρο που πάντα επιθυμούσε (την καταστροφή της Γιουγκοσλαβίας) βομβαρδίζοντας -για δεύτερη φορά- το κέντρο της Ευρώπης.
Όμως παρ’ όλα αυτά, ελπίζω ότι η χώρα που γεννά το απόλυτο Ευρωπαϊκό κακό όπως και το απόλυτο καλό δεν ‘έπεσε’.
Αν η Γερμανία πέσει, θα πέσει μαζί της και η Ευρώπη.
Τότε φοβάμαι ότι το σκότος θα πυκνώσει πολύ !

Σκέψεις για το Μπούλιγκ στην εποχή του διαδικτύου

 Σκέψεις για το Μπούλιγκ  το ελληνικό σχολείο την χρήση του στην πολιτική στην εποχή του Διαδικτύου      και τη Λευκή Κορδέλα ( ..μια εν πολ...