Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Το καπιταλιστικό γλέντι των λαών τελείωσε ! (klik) GREEK RIDER

AΠΟΣΠΑΣΜΑ

''Από μια άποψη χαίρομαι ιδιαίτερα που όλοι αυτοί οι άχρηστοι χαρτογιακάδες- που δεν θα μπορούσαν να σταθούν ούτε 2 μέρες στο μέτωπο της διεθνούς κερδοσκοπίας - βλέπουν τώρα το γραφειοκρατικό τους βασίλειο να γίνεται ένα βουνό από μπάζα που απειλεί να τους πλακώσει, γιατί έτσι θα γίνουν πιο σεμνοί και θα καταλάβουν καλύτερα τι σημαίνουν οι αγορές. Καλά τι νόμιζαν δηλαδή, ότι οι αγορές είναι μόνο για άρμεγμα όταν θέλουν δανεικά και για εισόδημα όταν θέλουν δουλειά οι υπήκοοί τους; Κούνια που τους κούναγε! Και αν δεν αλλάξει δομικά η ΕΕ, όλα αυτά θα είναι μόνο η αρχή.


Σύντομα οι μηχανισμοί των αγορών θα αρχίσουν να επιτίθενται πιο γενικευμένα και πιο άγρια σε πολύ μεγαλύτερα θηρία από ότι η Ελλάδα την οποία καταβρόχθισαν ήδη χωρίς κανένα ρίσκο ή κόπο. Τώρα θα αρχίσουν να νιώθουν στο πετσί τους - οι γραφειοκράτες- τι σημαίνει καπιταλισμός. Ιδέα δεν έχουν τι μπορεί να συμβεί οικονομικά και κοινωνικά για να ταιστεί το θηρίο που εξέθρευαν τόσα χρόνια.

Δεν είναι κακό, γιατί η χαζομάρα και στην Ελλάδα είχε φτάσει στα ύψη. Πολλοί ηλίθιοι νόμιζαν ότι θα μπορούσαν να τρώνε και να πίνουν - με την χάρη των καπιταλιστικών θεών της wall street- όσο θέλουν. Μαντέψτε τι, το καπιταλιστικό γλέντι τελείωσε!

Νόμιζε κανείς ότι στην Ελλάδα είχαμε κανέναν σοσιαλισμό; Δανεικά παίρναμε για να κάνουμε δήθεν κοινωνική πολιτική. Ο σοσιαλισμός περνάει από φτώχεια και λιγότερες ανάγκες. Ο καπιταλισμός δάνεισε άπειρα χρήματα που "έκοψε" εκ του μηδενός και τώρα τα ζητάει πίσω σε πραγματική μορφή.

Υπογράψαμε ένα συμβόλαιο με το διάβολο και ήρθε η ώρα της αποπληρωμής....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Διαλογος, Γεραπετριτη - Βενιζέλου για το Νόμιμο η παράνομο των παρακολουθήσεων τηλεφώνου ευρωβουλευτη και το Άλογο του Καλιγούλα

Παραθέτω ολόκληρο τον Διάλογο  Γεραπετρίτη  Βενιζέλου περί  Νόμιμου η μη των παρακολουθήσεων , υπογραμμίζοντας τα σημεία που θεωρώ ότι έχουν...