Αναγνώστες

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ενα μάθημα ανθρωπιάς,μια τραγική απάντηση στον ρατσισμό: Αυτοθυσία Πακιστανών για να σώσουν ηλικιωμένο ζευγάρι (απο την ΑΥΓΗ)

Τραγωδία με 4 νεκρούς: Αυτοθυσία Πακιστανών για να σώσουν ηλικιωμένο ζευγάρι
Αμαξοστοιχία έπεσε σε Ι.Χ. που είχε ακινητοποιηθεί σε σιδηροδρομικη διάβαση στο Κρυονέρι. Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι Ελλήνων, οι επιβάτες του αυτοκινήτου, και δύο μετανάστες από το Πακιστάν, που προσπάθησαν να τους βοηθήσουν, σκοτώθηκαν από τη σφοδρή σύγκρουση.
  • Τέσσερις νεκροί σε σύγκρουση τρένου - Ι.Χ.
  •  
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/04/2012
    Τέσσερις νεκροί και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης τρένου με Ι.Χ. αυτοκίνητο, χθες στο Κρυονέρι Αττικής, στη συμβολή των οδών Ανοίξεως και Ανεμώνης, λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το επιβατικό όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο ηλικιωμένοι, ξέφυγε από την πορεία του, ανέβηκε στις ράγες και ακινητοποιήθηκε, την ώρα που ερχόταν η επιβατική αμαξοστοιχία "Ιντερσίτι" Θεσσαλονίκης- Αθηνών. Δίπλα στις ράγες ήταν τρεις Πακιστανοί μετανάστες οι οποίοι δίχως να το σκεφτούν, έσπευσαν να βοηθήσουν το άτυχο ζευγάρι. Δυστυχώς τους πρόλαβε το τρένο που ερχόταν και έτσι οι δύο από τους μετανάστες θυσιάστηκαν στο πλευρό των Ελλήνων ηλικιωμένων, με τον τρίτο να τραυματίζεται ελαφρά. Στο σημείο έσπευσαν οκτώ οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 24 πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τα τέσσερα άτομα. Ο ένας μάλιστα από τους μετανάστες βρέθηκε ανάμεσα στο τρένο και στο αυτοκίνητο, στην απέλπιδα προσπάθειά του να αποτρέψει το δυστύχημα.
    Η «υγειονομική βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί και να απειλήσει όλη την ελληνική κοινωνία» παρέδωσε μαθήματα ανθρωπιάς και ήθους, κόντρα στο παραλήρημα και την προπαγάνδα των τελευταίων ημερών, ενορχηστρωμένη με μαεστρία από υπουργεία και μέσα ενημέρωσης. Ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα url του θείου Ισιδώρα