Αναγνώστες

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

She's a witch!

βλεποντας αυτό το Βιντεακι Των Μοντυ Παυθονς δεν ξερω γιατί θυμηθηκα εκεινα που βλεπαμε ολοι τετοιο καιρόΠΡΟ ,προπερσι : Την ''Ασυμμετρη απειλή''της κυριας Ντορας , τον κ Γιακουματο , τις περιπολίες ''αγανακτισμενων'' Γαλαζιων πολιτών , και τα συναφή ..
και ...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολοι χρειαζόμαστε μία "witch", η πολλές "witches",η αλλιώς, εναν αποδιοπομπαίο τράγο, για να κάνουμε προβολή των δεινών που, είτε είναι μέσα μας - στο προσωπικό επίπεδο-, είτε είναι ακριβώς μπροστά μας- στο πολιτικοκοινωνικό επίπεδο - αλλά δεν μπορούμε , η δεν θέλουμε , να τα αντιμετωπίσουμε..
Διάβαζα προηγουμένως ένα άρθρο για την ύβρι και την Νέμεση στο ψυχολογικο επίπεδο, σε συνδυασμό με τον ναρκισσισμό- άτομα με αυτή την ψυχολογία συχνά, βρίσκουν κάποιο αποδιοπομπαίο τράγο για να προβάλλουν την υβρι που οι ίδιοι επιτελούν.
-Αλλά, για να μην μακρυγορούμε επειδή είναι και αργά, η γνώμη μου είναι ότι αυτή η τύπισσα στο βίντεο πάντως, κόβω το κεφάλι μου, ήταν σίγουρα μάγισσα!

Αφροξυλάνθη

Νοσφεράτος είπε...

Ε ναι(μη το κόβεις ), ειναι
την ξερω..

Ανώνυμος είπε...

"Eίναι, την ξέρω.."

"Stating the obvious", λέγεται αυτό - τι Νοσφεράτος θα ήσουν αν δεν ήξερες όλες τις μάγισσες?

Χιούμορ κάνω..

Αφροξυλάνθη

Νοσφεράτος είπε...

το καταλαβα Αφροξυλανθη μου
το καταλαβα....

(και φυσικά τις ξερω ολες...η σχεδόν ολες -γιατι υπάρχουν και μερικές που σε μαγευουν εντελώς ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ )

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ  Οι νέοι ίσως δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι αυτά που λέμε τώρα Άυλα στο facebook στη δεκαετία του 70 τα λέγαμε εν σώματι στα πηγ...