Αναγνώστες

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝ Ω

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΑΣΘ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ

Μία σημαντική νίκη απέναντι στη καταιγίδα των μέτρων που υποθηκεύουν το μέλλον μας.

Ο ΟΑΣΘ , σε συννενόηση με τη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του Δ.Ν.Τ και της Ε.Ε, προχώρησε πρόσφατα στην αύξηση των τιμών των εισιτηρίων των αστικών λεωφορείων της πόλης μας. Αυξήσεις που επιβάρυναν το πολίτη μέχρι και στο 100% σε σχέση με τις προηγούμενες τιμές.

Ένα σημαντικό μαζικό κίνημα πολιτών αναπτύχθηκε ενάντια στο νέο χαράτσι του ΟΑΣΘ. Λαϊκές επιτροπές πολιτών που μαζικά και καθημερινά ανέβαιναν στα λεωφορεία και μαζί με τους υπόλοιπους πολίτες δεν πλήρωναν εισιτήριο μέχρι να παρθεί πίσω η αύξηση της τιμής, οδήγησαν τον ΟΑΣΘ και το Υπουργείο να υποχωρήσουν.

Τη τρίτη 12 Μαϊου
Ο Οργανισμός Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης μας ενημέρωσε:

“Ανακοινώνεται από τον Ο.Α.Σ.Θ. ότι τα εισιτήρια των 0,60 € (και τα μειωμένα των 0,30 €) μπορούν να χρησιμοποιούνται από και προς οποιαδήποτε γραμμή και από και προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, αρκεί η δεύτερη, τρίτη, τέταρτη χρήση (επικύρωση) να γίνει εντός του χρόνου των 70 λεπτών απ’ την πρώτη χρήση (όπως ίσχυε μέχρι 30.4.2010 και με τα εισιτήρια των 0,50 € που αντικαταστάθηκαν).
Παρακαλούνται οι επιβάτες να αγνοούν τις οδηγίες που διαβάζουν όπισθεν των εισιτηρίων αυτών”

Η νίκη στον αγώνα των πολιτών απέναντι στο χαράτσι του ΟΑΣΘ πρέπει να μαθευτεί σε όλους του πολίτες. Αν αγωνιστούμε μπορούμε να πετύχουμε
νίκες .

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να συμμετέχετε στις συναντήσεις μας,

Τηλ.επικοινωνίας:
6979-726922 Γιάννης, 6945-953897 Βαγγέλης, 6979-843743 Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο χρόνος σβουριζει προς πάσα κατεύθυνση

 Έχετε  παρατηρήσει  το  ποσο    εύκολα     και  ανεξήγητα     χάνονται  -  λές  και τα κατάπιε  η θάλασσα  -   ζητήματα  που  μας  απασχόλη...