Αναγνώστες

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Ειδησεις για τις νεες Ρατσιστικές επιθέσεις και περιστατικά (απο την ''Ε'')

ΣΥΝ: Αυταρχικός κατήφορος «Η κτηνωδία της εισβολής αστυνομικών δυνάμεων που ισοπέδωσαν ολοσχερώς τον καταυλισμό που στέγαζε τους πρόσφυγες της Πάτρας, χωρίς το παραμικρό ίχνος ευαισθησίας για τη διασφάλιση του δικαιώματος στέγασής τους υπό μόνιμες και αξιοπρεπείς συνθήκες, μαρτυρεί για άλλη μια φορά τον αυταρχικό κατήφορο της κυβέρνησης αναφορικά με ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων».


«Σκοτεινά» πυρά κατά αλλοδαπών Ολα τα ενδεχόμενα, με επικρατέστερο εκείνα των προσωπικών ή των οικονομικών διαφορών, εξετάζουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την αιματηρή επίθεση κατά τριών αλλοδαπών, 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, στην Ομόνοια.


Ψάχνουν το «γιατί» της πυρκαγιάς στο παλιό Εφετείο Αγνωστα παραμένουν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κτίριο του παλαιού Εφετείου Αθηνών, όπου δεκάδες μετανάστες έχουν βρει κατάλυμα. «Αστυνομικοί βασάνισαν Πακιστανό στη Σύμη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Έρωτας του Προυστ: Σουάν , Οντέτ

 OCTAVIO PAZ Η ΔΙΠΛΗ ΦΛΟΓΑ Έρωτας και ερωτισμός( 1993)  Μετάφραση ΣΑΡΑ ΜΠΕΝΒΕΝΙΣΤΕ,  ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΕΞΑΝΤΑΣ-ΝΗΜΑΤΑ 1996  Σελ ,58 ,59 ,60   Ο...