Αναγνώστες

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

η νέα συνταγή για την Σωτηρια της Χωρας ..

εκλογαι επ 'απειρον..

5 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Πρέπει θυμόμαστε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένη εντολή και αυτή δεν επιτρέπει συμμετοχή σε κυβέρνηση με ΝΔΣΟΚ, όπου δε θα περάσει κανένας αντιμνημονιακός νόμος και θα συρθεί να παρακαλά. Χωρίς κοινοβουλευτική συναίνεση δεν μπορεί να καταγγείλει κανένα μνημόνιο ή να ακυρώσει κανένα νόμο.

Αλλά γιατί σκάνε όλοι όταν οι ΝΔΣΟΚΔΗΜΑΡ έχουν 168 βουλευτές; Πρόγραμμα έχει και η ΔΗΜΑΡ και οι άλλοι, ας το υλοποιήσουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει που φοβάται η ΔΗΜΑΡ εκλογικά μη συμπιεστεί κι άλλο; Ή μήπως φοβούνται οι 168 την κινηματική δράση του ΣΥΡΙΖΑ και ότι εκφράζει -με λαϊκίστικο ή μη τρόπο- το λαϊκό συναίσθημα; Αυτοί δε θέλουν να κυβερνήσουν. Όποιος θέλει ας κυβερνήσει.

Αν ο λαός όπως λένε κάποιοι έκανε λάθος στηριζόμενος στην ψήφο των άλλων (αν και τέτοιο πράγμα δεν ξαναείδαμε, να αποφασίζω δηλαδή με βεβαιότητα ότι θα βγάλει το δικομματισμό ο γείτονας που κατηγορώ ως ηλίθιο) και ήταν πέραν του δέοντος οργισμένος, επειδή ψήφισε ατομικά και παραβγήκε το κακό, ας ξαναψηφίσουμε... Τι φοβούνται; Εκτός αν φοβούνται τη δημοκρατία.

Νοσφεράτος είπε...

τι σχεση εχουν αυτά πυ λές ρε Δειμε μα αυτοπου λεω εγώ; ..

Νοσφεράτος είπε...

αλλά ας πως κι εγω κατι Ασχετο: Δειμε εχεις διαβασει το Στιγμα του Ερβι Γκοφμαν;

ο δείμος του πολίτη είπε...

όχι, αλλά πού κολλούσε το "εκλογαί επ' άπειρον";

Νοσφεράτος είπε...

στη νεα συνταγή για τη σωτηρια της χωρας
(παρ πολύ απλό Στριβουεμ δια των εκλογών οι τραπεζες αδειαζουν απο ευρω πανε ολα εξω και μετά παμε στη Δραχμή και ξαναρχονται οι Σωτηρρες και τ'αγοραζουν μισοτιμής .. Και δημοκρατιακαι κερδητα .

Από το Μοντέρνο στο Μεταμοντερνο -Στη τέχνη και στη Κοινωνία. Πέτρος Θεοδωρίδης

  Πέτρος Θεοδωρίδης (τμήμα κινηματογράφου Α.Π.Θ ) Από το Μοντέρνο στο Μεταμοντερνο Στη τέχνη και στη Κοινωνία   Α. :Μοντερνισμός   ...