Αναγνώστες

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

καλά ειναι δυνατόν να λεει τετοια ο εθνικός μας συνθέτης; θεε μου ............




''ενώ παράλληλα οι αντίπαλοί μου δεν μένουν στα λόγια αλλά προχωρούν και σε πράξεις που με μειώνουν ως άνθρωπο και ως συνθέτη. Κυρίως ως συνθέτη, γιατί οι Σιωνιστές ελέγχουν σε ποσοστό 99% την μουσική ζωή της Οικουμένης.

'' καταδικάζω και ορισμένους σπουδαίους παράγοντες από το Εβραιοαμερικανικό λόμπυ τόσο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έπαιξαν στα εγκλήματα της πολεμικής μηχανής των ΗΠΑ στο Ιράκ όσο και για το σχέδιο της άλωσης των Εθνών-Κρατών με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία των Τραπεζιτικοπιστωτικών κολοσσών που ελέγχουν εξ ολοκλήρου.


Και κάτι ακόμα: Κάνουν λάθος που χάρη στον κ. Παπανδρέου διάλεξαν τη χώρα μας για το συνέδριό τους. Αυτό για μας αποτελεί υπέρτατη πρόκληση, που είμαστε υποχρεωμένοι να τη λάβουμε σοβαρά υπ' όψιν.''
 πηγή
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=305307&cid=4


δική μου ρηση 
 Χριστε και Κύριε 
 και 
 ΗΛΙ ΗΛΙ ΛΑΜΆ ΣΑΒΑΧΘΑΝΙ

15 σχόλια:

grsail είπε...

Όσον αφορά σ΄αυτό το περί μουσικής της οικουμένης μπερδεύτηκα λίγο, αλλά τα υπόλοιπα μάλλον είναι απολύτως σωστά.
Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν την τάση να ανακατεύονται σε ότι πιό σκοτεινό και ιδιοτελές (εκτός των ειδεχθών εγκλημάτων τους στην Παλαιστίνη ήδη από την δεκαετία του '30 ...).

Οπότε γιατί παραπονιέσαι ;
.

Νοσφεράτος είπε...

ποιά ακρβώς θεωρεις απολύτως σωστα; (ΜΟΝΟΛΟΓΏ ..παει ..παιε παπαει παει
εξαπλώνεται ...''

Νοσφεράτος είπε...

Αυτο π.χ;
''όσο και για το σχέδιο της άλωσης των Εθνών-Κρατών με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία των Τραπεζιτικοπιστωτικών κολοσσών που ελέγχουν εξ ολοκλήρου.

Νοσφεράτος είπε...

δε με λές
grsail
με αυτο συμφωνάς;

Αυτό για μας αποτελεί υπέρτατη πρόκληση, που είμαστε υποχρεωμένοι να τη λάβουμε σοβαρά υπ' όψιν.''

Νοσφεράτος είπε...

Κυρίως ως συνθέτη, γιατί οι Σιωνιστές ελέγχουν σε ποσοστό 99% την μουσική ζωή της Οικουμένης.

ε του μένει 1% ..δεν ειναι και λίγο ... εξαλλου ας δουμε και κανεάνα Νειατο στο μουσική ..Αμάν
ρε grsail ειναι σαφής ο ανθρωπος ..τι σε μπερδεψε ..
Οικουμενική σιωνιστική συνομωσια για να τον μειωσουνε ως συνθετη .. απλό ...
(ρε που ΠΑΜΜΜΜΕ!!!!!!!!!!!!!!
ΗΛΙ... ΗΛΙ .. ΣΕ ΦΩΝΑΖΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥς;

grsail είπε...

Εξαπλώνεται βέβαια και αυτό οφείλεται στην συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων εκτός (λόγω απάθειας – άρα συνενοχής) αλλά κυρίως εντός του ισραηλινού ψευτοκράτους. Όλοι γνωρίζουμε ποιοί είναι κατά πλειοψηφία οι πρωταγωνιστές του καταστροφικού χρηματιστικού συστήματος.
.

Νοσφεράτος είπε...

οχι ολοι ..
θα μπορουσες να μας διαφωτισεις λιγο πιο συγκεκρμμένα;
(ηλι ειπα)

Νοσφεράτος είπε...

grsail ο Μεγαλος μας συνθετης (που συνομωτουν για να τον μειωσουν ειπε ''όσο και για το σχέδιο της άλωσης των Εθνών-Κρατών με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία των Τραπεζιτικοπιστωτικών κολοσσών που ελέγχουν εξ ολοκλήρου.''
καταλαβες; εξ ολοκληρου

εν εσυ λές
''Όλοι γνωρίζουμε ποιοί είναι κατά πλειοψηφία οι πρωταγωνιστές του καταστροφικού χρηματιστικού συστήματος.''
κατά πλειοψηφία

vs εξ ολοκληρου
Μαλλον ο Μικης σε κερδιζει στα σημεια
(εκτος αν δεν ενοεις τους Εβραιοσιωνιστας , αλλα τους εβραιο μασσονους ,Τους ΕβαιοΣιωνιστοσυμμοριτας , τους Εβαιοκομμουνιστας , Τους Σοφους της Σιων , Αυτους που Σταυρωσαν Τον Χριστο μας ή κατΙ τετοιο στυλ οχι Γιαννης Γιαννακης


ΗΛΙ...

Νοσφεράτος είπε...

ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΈς grsail

Βρε μπας και ισχυριστεις και συ σε λίγο οτι συνομωτουν και εναντιον σου(ως Μπλογκερ) οι Σιωνισται που ως γνωστον ελέγχουν το 99 % της παγκοσμιας Μπλογκοσφαίρας ..
---------------------------
σαβαρα κατρανέμια Ιλεος Ιλεος . Αλληλουια

grsail είπε...

Ηλί ξε-ηλί έτσι έχουν τα πράγματα φίλε μου ...
.

Νοσφεράτος είπε...

αγαπητε φιλε το Ηλε κλπ το βαζω για να δωσω μια νοτα χιουμορ και να κανω λιγο πιο υποφερτη στην απιστευτη μλκ που δερνει μια μεριδα της ελληνικής κοινωνιας που θελει α πιστευει οτι δεν ειναι Φασιστική και που χαφτει ολες αυτές τις εντλώς παρανοικές συνομωσιολογικές θεωριες που αφετηρια εχουν τα Περιβοητα Πρωτοκολλα των Σοφών της Σιων αλλά και απειρες παραλλαγές οπως η περιβοητη επισης Δηθεν δηλωση Κισσιγκερ και ολα τα ενατελώς ασυναρτητα που πεθουν μόνο οσους εχουν νοημοσυνη κατω του μετριου ..
Φυσικά αντιλαμβανομαι οτι μου κανεις πλακα .. μαρεσει που εχεις Χιουμορ και παριστανεις οτι χαφτεις τις Ηλιθιες Συνομωσιολογικές θεωριες περι εβραιομασσονων , Πρωτοκολλων και οικουμενικής συνομωσιας για να πληξουν ως μουσικό τον ..Μικη Θοδωρακη ..και αλλα τοιαυτα καραμπελοειδή ... εχω κανει κιαλλες φορες συζητση μζί σου και αντιλαμβανομαι πως εισαι Μεγάλος Χιουμοριστας ..

grsail είπε...

Τα περί σιωνιστών κλπ έχουν δόσεις υπερβολής αλλά το διαρκές έγκλημα στην Παλαιστίνη είναι απολύτως πραγματικό και προσβάλει ευθέως ολόκληρη ρην ανθρωπότητα.

Ας επανορθώσουν πλήρως και με ταπεινότητα, αναγνωρίζοντας τα εγκλήματά τους. Τότε κι 'εμείς' θα τους αντιμετωπίσουμε αλλιώς.

'Εμείς' δεν είμαστε ούτε ρατσιστές ούτε ηλίθιοι και γινόμαστε όλο και περισσότεροι στην Ευρώπη (όπως θα έχεις παρατηρήσει ...).
.

Νοσφεράτος είπε...

κοιτα εκεινοπου οχι μόνο εγώ αλλά ολοι παρατηρουμε ειναι οτι ο αντσμητικός ακροδεξιος φασιστικός λόγος με προσχημα την οντως βαρβαρη και εγκληματική πολιτική της ακροδεξιας κυρις (αλλά οχι μόνο )πολτικής του Ισραήλ εναντι των Παλαιστινιων -που βεβαια συμπληρωνει σαν κερασακι στην Τουρτα η κλασικά κλαι ανοχτα και αντσημιτικη αλλά και βαρβαρη ενατι τωνλαών τους των ιδιων πολιτική των ''εχθρων του Ισραήλ'' αραβικών χωρων της περιοχής (π.χ Συρια..)- και παριστανοντας τους .. δηθεν ..προοδευτικους (τυπου Κανταφι )αντισιωνιστες - ενώ ειναι καθαράκαι ξαστερα ..αμτισημιτες και μαλιστα του κλασσικου τυπου των οπαδών του Μυθου των Πρωτοκολλων κλπών αηδιαστικών ανοησιων και χαλκευμάτων ,οντς γινονται ολο και περισσοτεροι οπως και η ανοησια , η τυφλή βια , η αγραμματοσυνη η επαρση και η βλακεια .

Νοσφεράτος είπε...

Φυσικά εξαιρω τοσο τον Μικη Θοδωρακη δοτ ειναι ολοφανερο πώς προσπαθει ο ανθρπος να ξεφυγει απο τον κλοιο των σιωνστων που ελεγχουν την Οικουμενη και την Μουσική της κατα 99% ,,
οσο και σενα που ως γνωστον εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑΣ( μου θυμιζεισ την ταινια που ειδα χθες ...εξαιρετική .

Νοσφεράτος είπε...

η δε ΤΑΙΝΙΑ λεγοταν : Η τελευταια Ακροβάτις της Μαδριτης ''
δες την θα σε αρεσει...
ξεκινα απο το 1937 οταν οι φρανκσιτες πολλιορκουσαν την ...

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ  Οι νέοι ίσως δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι αυτά που λέμε τώρα Άυλα στο facebook στη δεκαετία του 70 τα λέγαμε εν σώματι στα πηγ...