Αναγνώστες

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

αν θελετε κυριοι να αντιμετωπισθει αμεσα το προβλημα της παραβατικοτητας / η '' εγκληματικοτητας'' των μεταναστων - ευκολα και μαζικά - προχωρειστε τις διαδικασιες ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ολων των ''παρανομων''μεταναστων .Απλό .

αν θελετε κυριοι να αντιμετωπισθει αμεσα  το προβλημα της  παραβατικοτητας / η εγκληματικοτητας των μεταναστων - ευκολα και μαζικά - προχωρειστε τις διαδικασιες ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ολων των ''παρανομων''μεταναστων .Απλό .
και ετσι θα λυθει ταυτοχρονα και το προβλημα της υπαρξης μιας τεραστιας -σε αριθμους-κηλιδας A PIORI ''παρανομιας'' σε εννα κρατος δικαιου.
 οποιος δεν καταλαβαινει ας ερθει να του εξηγησω ..

5 σχόλια:

tamistas είπε...

http://radicaldesire.blogspot.com/2011/05/blog-post_838.html#comment-207319760

Νοσφεράτος είπε...

tamista ασε για λίγο τον..ραντικαλ και πές μου την γνωμη σου για την αναρτηση μου..

Tamistas είπε...

Αν εννοείς την παρούσα ανάρτηση, συμφωνώ. Η πρότασή σου είναι γενική και συμφωνώ γενικά. Εξηγούμαι: δεν νοείται να εργάζεται κάποιος σε μια χώρα (συμβάλλοντας εξ ορισμού στην ανάπτυξη της οικονομίας της) και να είναι παράνομος. Έστω και για ένα λεπτό, εννοώ. Από την άλλη, ένα θέμα είναι και τι θέλει ο καθένας. Ένας μετανάστης μπορεί να μη θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα. Γι' αυτό και το θέμα γίνεται πολύπλοκο, υπάρχουν τα γνωστά θέματα των ευρωπαϊών ρυθμίσεων κλπ. Μ' άλλα λόγια, να ένας ακόμα λόγος που οι συνιστώσες των αντι-υποκειμένων (δεν ξέρω πια για τι να μιλήσω - για εργαζόμενους; λαό; εργατική τάξη;) δεδομένης της ευρωπαϊκής ρύθμισης των πολιτικών του κεφαλαίου, οφείλουν να συντονιστούν.

Έχω το ελάττωμα να με πάει μακριά η βαλίτσα όταν αρχίζω να σχολιάζω σκεφτόμενος. Πριν έγραψα "να εργάζεται". Άλλο ένα θέμα. Οι υπήκοοι ζουν νομίμως χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται. Εγώ, ως υπήκοος, πρέπει τώρα να εργαστώ...

Νοσφεράτος είπε...

προσεξε .. Δεν το συνδεω με την εθνική οικονομια και υπολοιπα
λεω αν θελετε νααντιμετωπισθει αμεσα το προβλημα της παραβατικοτητας / η '' εγκληματικοτητας'' των μεταναστων - ευκολα και μαζικά - προχωρειστε τις διαδικασιες ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ..
γιατι;
μα γιατι πολύ απλά
αν απριορι θεωρειται ενα μεγαλο τμημα τηης ελληνικής κοινωνιας ''παρανομο'' τοτε ουσιαστικά το παραδιδεις σε ..πραγματικά παρανομους ..

Tamistas είπε...

Συμφωνώ και πάλι. Πάντως, ένας πρόσφυγας θα είναι ή οικονομικός ή πολιτικός. Άρα, στην πρώτη περίπτωση, συνδέεται υποχρεωτικά με την οικονομία. Αν δεν έβρισκε δουλειά, από ένα χρονικό σημείο και μετά (πάντα γενικά μιλώντας) δεν θα είχε λόγο να παραμείνει στην Ελλάδα.
Όλοι νόμιμοι.

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ  Οι νέοι ίσως δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι αυτά που λέμε τώρα Άυλα στο facebook στη δεκαετία του 70 τα λέγαμε εν σώματι στα πηγ...