Αναγνώστες

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Θετική ψήφος για Γ. Μπουτάρη - Δήλωση Χρ. Μάτη μετά το δημόσιο διάλογο


Θετική ψήφος για Γ. Μπουτάρη - Δήλωση Χρ. Μάτη μετά το δημόσιο διάλογο
ΠΗΓΗ
http://www.ecogreens-gr.org/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=1514:2010-11-12-15-25-33&catid=98:-10&Itemid=93
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του δημοσίου διαλόγου με το Γιάννη Μπουτάρη, ο επικεφαλής της παράταξης «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ- Οικολογία στην πράξη», δήλωσε:
«Είχαμε δηλώσει από την αρχή της προεκλογικής περιόδου, ότι οι υποψήφιοι πρέπει να προσπαθούν να πείσουν τους ψηφοφόρους. Την Κυριακή θα είμαστε και εμείς ψηφοφόροι.
Δεν πιστεύουμε ότι κατέχουμε την απόλυτη αλήθεια. Πιστεύουμε στις προγραμματικές συγκλίσεις και τους πολιτικούς συμβιβασμούς. Για μας τα προγράμματα δεν είναι πρόφαση. Είναι η δέσμευση που ο καθένας από εμάς αναλαμβάνει απέναντι στους ψηφοφόρους.
Δεν έχουμε κανένα λόγο να κρύψουμε, ότι τα προγράμματα μας, τα δικά μας και της ‘'Πρωτοβουλίας'', είναι συγγενή.
Ο Γιάννης Μπουτάρης σήμερα εξέθεσε τις θέσεις του στα βασικά θέματα που αναδείξαμε στην προεκλογική περίοδο και κυρίως αυτά, στα οποία ο δημότης θα μπορεί να δει διαφορά στις 2 Ιανουαρίου.
Κρατάμε τις απαντήσεις που μας έδωσε, κρατάμε τις δεσμεύσεις που ανέλαβε και του ευχόμαστε να έχει την ευκαιρία την 1ηΙανουαρίου να αρχίσει την εφαρμογή όλων όσων θα φέρουν στη Θεσσαλονίκη την αλλαγή, στην ανάγκη της οποίας συμπίπτουμε απόλυτα.
Ο Γιάννης πρέπει την Κυριακή να εκφράσει αυτό το ρεύμα πλειοψηφικά, χωρίς αποκλεισμούς και ηγεμονισμούς γιατί κανένας δεν περισσεύει σε αυτήν την προσπάθεια.
Εκείνο που όλοι αντιλαμβανόμαστε, όμως, είναι ότι οι δημότες της Θεσσαλονίκης, πρέπει να δουν αλλαγή από τις 2 Ιανουαρίου. Αυτό θα είναι η απάντηση στην αξιοπιστία, που οι πολίτες ζητούν από όλους εμάς».

5 σχόλια:

Ποντος και Αριστερά είπε...

Απο τον Παπαγεωργόπουλο στον Μπουτάρη: Μπρρρρ!

Νοσφεράτος είπε...

οχι δεν παει ετσι ..Παει απο υτονμ Δεξιο Εθνολαικισταρα Παπαγεωργοπουλο στον ακομα πιο Δεξιο εθνολαικισταρά ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ..
δε μου λές εσεις τι θεση περνετε για την λεηλασια της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗς ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ εΘΝΟΛΑΙΚΙΣΤΙΚΉ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΔΏ ΚΑΙ ΜΑΙ 25 ΕΤΙΑ;

Ποντος και Αριστερά είπε...

Γιατί; Ο Μπουτάρης δεν είναι εθνολαϊκιστής; Όταν δεν καταλαβαίνει το λαό που καλείται να εκπροσωπήσει και λειτουργεί ως κυνικός Βλάχος του 1923 που αντιμετώπιζε τους πρόσφυγες ως μιάσματα;

Γιατί η θέση του για τον Κεμάλ αυτό ακριβώς σημαίνει. Όπως επίσης και ότι είναι ένας αμαθής γελοίος που παίρνει την πολιτική του Μεταξά και τη κάνει σημαία του. Και αντί να βγει και να πει εντίμως "γράψε λάθος", τι είπε ο πανγελοιωδέστερος; Ότι το κάνει για να αυξηθεί ο τουρισμός στη Θεσσαλονίκη. Να έρχονται, λέει, κάθε χρόνοι 300.000 τρελαμένοι ΤΟΎΡΚΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΈς ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΉΣΟΥΝ ΣΤΗ ΜΈΚΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΎ ΤΟΥΣ, δηλαδή τη Θεσσαλονίκη.

Και αυτά εσύ τα βρίσκεις φυσιολογικά και λογικά που εγγυώνται κάτι περισσότερο;

Εγώ νομίζω ότι η Θεσσαλονίκη τρελάθηκε και δεν βλέπω να υπάρχουν υγιείς αριστερές δυνάμεις να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους με ψυχραιμία και ρεαλισμό.

Νοσφεράτος είπε...

των οικιών ημων εμπιπραμενων Υμεις αδετε

Νοσφεράτος είπε...

''καλείται να εκπροσωπήσει και λειτουργεί ως κυνικός Βλάχος του 1923 που αντιμετώπιζε τους πρόσφυγες ως μιάσματα;''

βρε ομερ..βρες μπας και μπεεδευεις ρε του Μπουταρη με τον Μερτζο βρε; τον Αρδην ; για ψαξτο λίγο να χαρεις..για ψαξτο

 κινηματογράως και τρο TONY JUDT TONY JUDT Η ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΕΠΙΜΕΤΡΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡ...