Αναγνώστες

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Δημοκρατική αλληλεγγύη στον δεύτερο γύρο (αναδημοσιευση απο την αριστερη στρουθοκάμηλο)

Δημοκρατική αλληλεγγύη στον δεύτερο γύρο

απέναντι στην θρησκόληπτη, ρατσιστική ακροδεξιά και τον χυδαίο τους "πολιτισμό"




Ας ελπίσουμε ότι η προτροπή του ΚΚΕ για λευκό ή άκυρο στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν θα περάσει στους ψηφοφόρους του.
Ας ελπίσουμε επίσης ότι η οργή απέναντι στο σύστημα όσων απείχαν στον πρώτο γύρο δεν θα εξελιχθεί στην ανοησία της διευκόλυνσης επικράτησης της θρησκόληπτης ακροδεξιάς στους δύο μεγάλους δήμους της χώρας στον δεύτερο.

Ήδη η Χρυσή Αυγή του Μιχαλολιάκου εκπροσωπείται πλέον στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας με ένα διογκωμένο λόγω της αποχής ποσοστό 5,6% (λίγο πίσω από την Πορτάλιου) και ο Άνθιμος συντονίζει τους ακροδεξιούς φονταμενταλιστές της Θεσσαλονίκης.
Φανταστείτε να ολοκληρωθεί το σκηνικό με την επικράτηση του ΛΑΟΣ/Ψινάκη/Κακλαμάνη στην Αθήνα και Άνθιμου/Γκιουλέκα/Ψωμιάδη στην Θεσσαλονίκη.

Η φιλοσοφία της ηγεσίας του ΚΚΕ και της υπόλοιπης "συντηρητικής αριστεράς της στείρας άρνησης" ότι "όσο χειρότερα για το λαό τόσο καλύτερα για μας" (εκλογικά) είναι αδιέξοδη και επικίνδυνη - η επιδείνωση της καθημερινότητάς μας δεν είναι επιλογή μας και η έμμεση πριμοδότηση των ακροδεξιών έναντι ενός δήθεν μετώπου κατά του δικομματισμού στον δεύτερο γύρο, καταστροφική για τις πόλεις μας και τον πολιτισμό μας.

Εάν στο κάτω κάτω της γραφής ο Καμίνης είναι συγκρίσιμος με τον Κακλαμάνη και ο Μπουτάρης με τον Γκιουλέκα, κάποιοι έχουν χάσει την μπάλα...
Εκλέξτε τους σε τελική ανάλυση και κάντε τους κριτική. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα δεχτείτε αντί απάντησης ...αφορισμούς και λοιδορίες αλλά κάποια συμφωνία ή διαφωνία.
Αυτή είναι η διαφορά δημοκρατίας και φασισμού, δικαιωμάτων και αποκλεισμού.
Η επιλογή δική σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οργασμός και χρόνος

 Το δογματικό μυθιστόρημα του οργασμού( η οργασμός και χρόνος) ----------------------σελ 40- 44. «Η ανοησία συνίσταται στην ανάγκη της κατάλ...