Αναγνώστες

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Τι δεν πρεπει να γινουν οι Ο -Π αναρτηση που πρωτοεγινε στις28/6/2009

Μικροψυχοι που να λενε ..''πριτς Συριζαιοι που θα συνεργαστουμε μαζί σας ! Οταν θελαμε εμεις συνεργασια εσεις αλλου τυρβάζατε..Τωρα ..Πριτς !''
Μικρομεγαλοι Πρασινοι Κνιτες που να αυτοθαυμαζονται και να λένε στη λογική συνεργασιας με την Αριστερά : Οχι..Αν θελουν να συνεργαστουν μαζί μας ας ενταχθουν στους ...Ο- Π ..(κατια τετοια ελεγε το ΚΚΕ αλλά και το Συριζα: αν θελετε να συνεργαστουμε ενταχθειτε ..στο Συριζα)
(και αλλα που θα πω εν καιρώ )

2 σχόλια:

Tyler Durden είπε...

Οι Οικολόγοι Πράσινοι ανήκουν στην παράδοση της αριστεράς και της αυτονομίας, όπως και η αριστερά ανήκει στην παράδοση του διαφωτισμού και των ανθρωπιστικών αξιών. Και όπως η αριστερά υπερβαίνει εμπλουτίζοντας τις αρχές του διαφωτισμού, έτσι και η Οικολογία υπερβαίνει εμπλουτίζοντας την αριστερή σκέψη. Ή θα δεχτούμε ότι ανήκουμε στην αριστερή παράδοση ή δεν θα είμαστε τίποτε παρά ένα (α)πολιτικό μπαλαντέρ.

cirut είπε...

Οι Ο-Π δεν πρέπει να γίνουν άλλο ένα εθνικό κόμμα,

το φοβερό αυτό καρκίνο, που πάσχει η χώρα μας. Εθνικολογούνε πλατσικολογώντας, κλέβοντας, αρπάζοντας, γελοιοποιώντας - φαιδρυνόμενοι. Οι Ο-Π είναι Οικολόγοι κι αυτή πρέπει να είναι η ατζέντα τους [Περιβαλλοντικά, Δικαιώματα, Πολιτισμός, Ποιότητα Ζωής κ Εργασίας, Ανθρωπιά] κι ας αφήσουν τα σκυλιά ν' αλυχτούν, για το πρωτογάβγισμα. Έτσι κατάστρεψαν τούτη τη χώρα όλοι οι ταγοί της.

Και τώρα ξεπλένουν την ευθύνη τους, ρίχνοντας λάσπη στους Ο-Π, ως απάτριδες. Είμαστε Δυτική Ασία κι όχι Ανατολική Ευρώπη, τόπαμε. Όσο για τον υγιή "πατριωτισμό" τον θεωρώ δεδομένο σε κάθε καλόπιστο Έλληνα. Κι αυτός αρχίζει από την αγάπη για το άμεσο σου περιβάλλον.

Ο χρόνος σβουριζει προς πάσα κατεύθυνση

 Έχετε  παρατηρήσει  το  ποσο    εύκολα     και  ανεξήγητα     χάνονται  -  λές  και τα κατάπιε  η θάλασσα  -   ζητήματα  που  μας  απασχόλη...