Αναγνώστες

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

«Εριξε» πιπέρι στο Πολυτεχνείο Δημόσια συγγνώμη προς τους φοιτητές και την πανεπιστημιακή κοινότητα για τη χρήση αλόγιστης βίας από αστυνομικές δυνάμεις ζήτησε η Ελληνοαμερικανίδα πρύτανης του Πανεπιστημίου Ντέιβις, Λίντα Κατέχη, η οποία στην απολογία της επικαλέστηκε την παρουσία της στην εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973.

«Εριξε» πιπέρι στο Πολυτεχνείο «Ημουν εκεί και δεν θέλω να το ξεχάσω», δήλωσε στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ντέιβις, αναφερόμενη στην εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973, η πρύτανης Λίντα Κατέχη, καθώς ζητούσαν την παραίτησή της για τη χρήση σπρέι πιπεριού εναντίον τους από την αστυνομία την περασμένη Παρασκευή, κατ' εντολήν της... (φωτ. Reuters) Δημόσια συγγνώμη προς τους φοιτητές και την πανεπιστημιακή κοινότητα για τη χρήση αλόγιστης βίας από αστυνομικές δυνάμεις ζήτησε η Ελληνοαμερικανίδα πρύτανης του Πανεπιστημίου Ντέιβις, Λίντα Κατέχη, η οποία στην απολογία της επικαλέστηκε την παρουσία της στην εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ  Οι νέοι ίσως δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι αυτά που λέμε τώρα Άυλα στο facebook στη δεκαετία του 70 τα λέγαμε εν σώματι στα πηγ...