Αναγνώστες

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Τρ. Μηταφίδης: Θα κορνιζάρω τον αφορισμό δίπλα στο αποφυλακιστήριο της χούντας ...(Αυγη )

Τρ. Μηταφίδης: Θα κορνιζάρω τον αφορισμό δίπλα στο αποφυλακιστήριο της χούντας
 
Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/11/2010
Θεσσαλονίκη: "Χουντοαναθρεμμένο" και "χουντοπροσκυνημένο" χαρακτήρισε τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο, χθες, ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού "Θεσσαλονίκη: Ανοιχτή Πόλη", Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή για τις παρεμβάσεις του μητροπολίτη στα πολιτικά πράγματα και στα θέματα της πόλης.
"Χουντοαναθρεμμένο" και "χουντοπροσκυνημένο" χαρακτήρισε τον μητροπολίτη ο υποψήφιος δήμαρχος της "Θεσσαλονίκη - Ανοιχτή Πόλη"
Ερωτηθείς αν φοβάται ενδεχόμενο αφορισμό του από τον μητροπολίτη, απάντησε ότι "αν του έρθει τέτοιο χαρτί από τον κ. Άνθιμο, θα το κορνιζώσει και θα το κρεμάσει στον τοίχο, δίπλα από το αποφυλακιστήριό του από τα χρόνια της χούντας". Στο μεταξύ χθες το πρωί ο Τρ. Μηταφίδης μαζί με υποψήφιους συμβούλους της “Θεσσαλονίκης: Ανοιχτής Πόλη” επισκέφθηκε τη Σχολή Τυφλών, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό του ιδρύματος, στο οποίο εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του. "Η Σχολή Τυφλών πρέπει να ενταχθεί ως κοινωνική και εκπαιδευτική δομή ειδικής αγωγής, με αναντικατάστατο χαρακτήρα, στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα” τόνισε και πρόσθεσε ότι “πρέπει τα τυφλά παιδιά, που είναι περισσότερα από 2.000, να περάσουν την πόρτα του σχολείου".
Σήμερα η “Θεσσαλονίκη: Ανοιχτή Πόλη” κορυφώνει την προκελογική της εκστρατεία με την εκδήλωση στον πρώην κινηματογράφο “Αλέξανδρο”, στην οποία θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει ο πρόεδρος του ΣΥΝ και της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα και κεντρικός ομιλητής θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο χρόνος σβουριζει προς πάσα κατεύθυνση

 Έχετε  παρατηρήσει  το  ποσο    εύκολα     και  ανεξήγητα     χάνονται  -  λές  και τα κατάπιε  η θάλασσα  -   ζητήματα  που  μας  απασχόλη...