Αναγνώστες

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Εύκολο blogging

Εύκολο blogging

ΟΛΟΙ έχουμε κάτι να πούμε. Είτε με λόγια είτε με ήχους είτε με εικόνες. Και αν μέχρι τώρα το blogging σάς τρόμαζε επειδή μέχρι να φτάσετε στο σημείο να καταχωρίσετε το υλικό που θέλετε χρειαζόταν να κάνετε ένα σωρό κινήσεις (εγγραφή σε κάποια υπηρεσία, μορφοποίηση του blog κ.λπ.), θα χαρείτε να μάθετε ότι με το http://posterous.com οι διαδικασίες για να αποκτήσετε τον δικό σας ιστόχωρο ανταλλαγής σκέψεων έγιναν παιχνιδάκι. Απλώς στέλνετε με mail στην υπηρεσία ό,τι θέλετε καθημερινά να «ανεβάσετε» στον Ιστό για να το μοιραστείτε με τους χρήστες και η υπηρεσία από μόνη της ενημερώνει την προσωπική σας σελίδα που θα ονομάζεται http://τοονομαπουεπιθυμείτε. posterous.com Στη συνέχεια από τη σελίδα απαντάτε σε σχόλια, κάνετε τα δικά σας κ.λπ. Τώρα δεν έχετε πια καμιά δικαιολογία για να καθυστερείτε τη δημιουργία του δικού σας blog.
Δικτυωθείτε
ΟΣΟΙ από εσάς διαθέτετε iPhone και Blackberry (αλλά και -υπό προϋποθέσεις- όσοι είστε κάτοχοι τηλεφώνων με σύνδεση στο Ιντερνετ) μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας την υπηρεσία http://foursquare.com και να μαθαίνετε ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε, τα πιο ενδιαφέροντα σημεία για να επισκεφθείτε, να φάτε, να πιείτε ένα ποτάκι, να συναντήσετε τους φίλους σας. Ακόμα, έχετε τη δυνατότητα να ανταλλάξετε μηνύματα με όσους γνωστούς σας βρίσκονται κοντά στο σημείο που είστε, να κάνετε νέους φίλους και να συνδεθείτε -μέσω της υπηρεσίας- με twitter και facebook. Επειδή οι δυνατότητες των νέων κινητών τηλεφώνων είναι ανεξάντλητες, και επειδή οι ιδιοκτήτες τους σίγουρα δεν τα χρησιμοποιούν μόνο ως τηλέφωνα, οι διαδικτυακές υπηρεσίες που αφορούν κυρίως iPhone και Blackberry αυξάνονται και πληθαίνουν όσο περνάει ο καιρός. Αυτή που προτείνουμε σήμερα είναι ιδανική για όσους ταξιδεύουν συχνά αλλά και για εκείνους που λατρεύουν να ανακαλύπτουν νέα στέκια και αξιοθέατα στην πόλη τους.
Επιτεύγματα
ΤΑ εντυπωσιακότερα ανθρώπινα επιτεύγματα παρουσιάζονται στο www.redbullstratos.com. Από τα διαστημικά ταξίδια μέχρι τον πρώτο άνθρωπο που τόλμησε να δοκιμάσει ελεύθερη πτώση και διάφορες παρόμοιες ιστορίες φιλοξενούνται στο site που είναι αφιερωμένο στις δυνατότητες της επιστήμης και στο ανθρώπινο μυαλό και εφευρετικότητα. Περιηγηθείτε στη συλλογή με τα βίντεο και σε αυτή με τις φωτογραφίες, ακούστε συνεντεύξεις και απολαύστε τα κατορθώματα ανθρώπων που δεν δίστασαν να γίνουν πρωτοπόροι σε καταστάσεις που ελάχιστοι θα ρίσκαραν να συμμετάσχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Δόξα των σιδηροδρόμων TONY JUDT

 TONY JUDT Η ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΕΠΙΜΕΤΡΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΘΗΝΑ 2013 ...