Αναγνώστες

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Ένα νέο κόμμα θέλουν το 62% των ψηφοφόρων Στις 10,7 μονάδες η διαφορά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ Το 84% θέλει περαιτέρω φορολόγηση της εκκλησίας Στις 10,7 μονάδες είναι η διαφορά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ στην πρόθεση ψήφου σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB που δημοσιεύει η εφημεριδα Real news την ώρα που ο Γ. Παπανδρέου εμφανίζεται καταλληλότερος για πρωθυπουργός σε σχέση με τον Α. Σαμαρά. Μεγάλο ποσοστό των ερωτηθέντων κρίνει αναγκαία τη δημιουργία ενός νέου κόμματος ενώ αξιοσημείωτο είναι πως το 84% των πολιτών επιθυμεί μεγαλύτερη φορολόγηση της εκκλησίας. Ακόμη όσον αφορά το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, φαίνεται να εισπράττει αρνητικές κριτικές από τους πολίτες.

Ένα νέο κόμμα θέλουν το 62% των ψηφοφόρων Στις 10,7 μονάδες η διαφορά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ
Το 84% θέλει περαιτέρω φορολόγηση της εκκλησίας Στις 10,7 μονάδες είναι η διαφορά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ στην πρόθεση ψήφου σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB που δημοσιεύει η εφημεριδα Real news την ώρα που ο Γ. Παπανδρέου εμφανίζεται καταλληλότερος για πρωθυπουργός σε σχέση με τον Α. Σαμαρά. Μεγάλο ποσοστό των ερωτηθέντων κρίνει αναγκαία τη δημιουργία ενός νέου κόμματος ενώ αξιοσημείωτο είναι πως το 84% των πολιτών επιθυμεί μεγαλύτερη φορολόγηση της εκκλησίας. Ακόμη όσον αφορά το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, φαίνεται να εισπράττει αρνητικές κριτικές από τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Δόξα των σιδηροδρόμων TONY JUDT

 TONY JUDT Η ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΕΠΙΜΕΤΡΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΘΗΝΑ 2013 ...