Αναγνώστες

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

ο Αλλος Φταίει.

Στην εποχή μας επιστρέφει με βήμα γοργό ένας νεο -Πουριτανισμός: όχι πια βασισμένος δε μια θρησκευτική ηθική αλλά σε μια Γυμνή ηθική: "Βλέπε αλλά μην Αγγίζεις .".

 Είναι ένας πουριτανισμός προσαρμοσμένος πλήρως στην οπτική και Πορνογραφική εποχή μας, στις Εικόνες , στους καθρέφτες,στην Επίδειξη, στη Κουλτούρα του Ναρκισσισμού μας. 

 

Ήρθε κι έδεσε η Πανδημία με το " Μείνε Μακρυά μου " ο Νεοφιλελευθερισμος με τον μύθο της ατομικής βούλησης και ( κατασκευασμένης) συναίνεσης καθώς και η διάχυτη Ματαίωση Προσδοκιών.: Καθώς οι ισχυροί του κόσμου και η παγκόσμια ελίτ γίνεται αόρατη , καθώς ο κόσμος γίνεται όλο και πιο αυτιστικός και Μάτριξ , καθώς εξαφανίζεται ο Άλλος γινόμαστε όλοι Άλλοι. 

 Και κατασκευάζεται ο Άλλος ως εχθρός : Ο Δεξιός,ο Αριστερός, ο Εθνικός Εχθρός , ο Άντρας- εχθρός . Στη ρευστή εποχή μας ο κάθε Άλλος γίνεται δυνητικά εχθρός. Και νιώθουμε όλοι Θύματα : Αξίζαμε περισσότερα , μας αδίκησαν , ο άλλος Φταίει.  Π. θ



1.  Αιδώς, 2,  Άρρεν και Θήλυ  3 . Η κούραση της Ύπαρξης .. Π. θ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ  Οι νέοι ίσως δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι αυτά που λέμε τώρα Άυλα στο facebook στη δεκαετία του 70 τα λέγαμε εν σώματι στα πηγ...