το Μπλόκαρε το Fb Συμπαρασταθείτε στη Σπηλιά του Μοντεχρήστου


Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

εικονογραφημένα βιβλια για ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

category_icon
Μάρτιν Μακ Ρόρυ

Το μυθικό σενάριο: «Τα εξεγερμένα πλήθη του Παρισιού καταλαμβάνουν τη Βαστίλη˙ οι αριστοκράτες οδεύουν προς την γκιλοτίνα˙ ο καταπιεσμένος λαός σπάει τα δεσμά του ανατρέποντας την τυραννία ..
David Smith & Phil Evans

Κυκλοφορεί η 8η έκδοση...
Πατρίκ Μπουσινιάκ - Μίκαελ Τος

Πώς μπορείτε να ξέρετε τα πάντα για τον Μπρεχτ χωρίς να περάσετε τη ζωή σας μες στα θέατρα ή μέσα στα αρχεία του Βερολίνου, και χωρίς να δώσετε στον μπρεχτολόγο σας την ευκαιρία να σας κάνει επίδειξη ..
Jonathan Miller & Borin Van Loon

Μυστηριώδης και ουσιαστικά άγνωστος –ή και παρεξηγημένος– ο Δαρβίνος. Κι ακόμη, σε κάποια μέρη του πολιτισμένου κόσμου, απαγορευμένος στα σχολεία. Μπορεί βέβαια ο άνθρωπος στη ζωή ..
Στήβεν Κρόουλ & Ουίλιαμ Ράνκιν

Ένα βιβλίο που μας δείχνει ότι οικολογία δεν σημαίνει απλώς "μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος" ή φυσιολατρεία. Η οικολογία αφορά τους πάντες και όλα όσα συνθέτουν την καθημερινή μας ..
Clifford Harper

Ο Αναρχισμός αποτελεί ένα ευρύ φάσμα πεποιθήσεων και πρακτικών. Παρά τις φαινομενικές αντιφάσεις –σοσιαλισμός και ατομικισμός, τρομοκρατία και πασιφισμός, φιλοσοφία και αγωνιστική κινητοποίηση–, ..
Ρίτσαρντ Απινιανέσι

O "ΦΡΟΫΝΤ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ" καταγράφει με απλότητα, σαφήνεια και χιούμορ τη ζωή του μεγάλου διανοητή και επιστήμονα, και τις συνιστώσες της φροϋδικής θεωρίας. Ως βασικό και εκλαϊκευμένο βιβλίο ..
Tariq Ali

Ο Ταρίκ Αλί έγραψε αυτό το βιβλίο με αγάπη για την αλήθεια, κριτικό πνεύμα, χιούμορ και σεβασμό απέναντι στα θέματά του: την πολυτάραχη ζωή και τις ιδέες του Τρότσκι, και τα συγκλονιστικά γεγονότα που ..
Μάικλ Μακ Γκίνες

Πώς η σχετικότητα γίνεται αναγκαιότητα μετά τη δεύτερη βιομηχανική επανάστασηΠώς ο Άλμπερτ και οι φίλοι του αναστάτωσαν το επιστημονικό κατεστημένο με καινούργιες ριζοσπαστικές ιδέες για τον χρόνο, τον ..
David Mairowitz

Η ζωή και η εποχή του Βίλχελμ Ράιχ.Αντιεξουσιαστής, πρωτοπόρος της σεξουαλικής θεραπείας, θεωρείται από πολλούς μεγαλύτερος ακόμη και από τον δάσκαλό του τον Φρόυντ. Διωγμένος από τους φροϋδιστές και ..
Έντουαρντ Ζιφ & Ίσραελ Ρόζενφελντ

Ένα βιβλίο που εξιχνιάζει τα μυστήρια της μοριακής βιολογίας και διηγείται την περιπέτεια της ανακάλυψης του πιο σημαντικού μορίου - του DNA...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

εθνολαικισμός και Θεσσαλονίκη

εθνολαικισμός και Θεσσαλονίκη
στου ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου