Αναγνώστες

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

«Οι Κασσάνδρες πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν, αλλά είναι στο χέρι μας να τις διαψεύσουμε», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχετικά με την έντονη φημολογία περί χρεοκοπίας της χώρας. Ο υπουργός δήλωσε ικανοποιημένος από την εκτέλεση του προϋπολογισμού το πρώτο πεντάμηνο και τη μείωση του ελλείμματος, κατά περίπου 40%. Ανέφερε, επίσης, ότι «προηγούμαστε των χρονοδιαγραμμάτων», που έχουν τεθεί με το μνημόνιο, ενώ προχωρούν και οι διαρθρωτικές αλλαγές. Σημειώνεται ότι και ο Γιώργος Παπανδρέου σε http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/ft-%CF%80%CF%81... ">συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ», διαβεβαιώνει ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει πλέον από χρεοκοπία, ενώ την Παρασκευή http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%B4%CE%B9%CE... ">είχε διαψεύσει και πάλι τις φήμες περί πτώχευσης. «Ζητάμε τον αναγκαίο σεβασμό και ηρεμία ώστε να κάνουμε την δουλειά μας κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, ώστε οι πολίτες μας να μην τρομοκρατούνται κάθε μέρα με φήμες για απώλεια των χρημάτων τους, για επιστροφή στην δραχμή και για έξοδο από την ευρωζώνη. Αυτά είναι ανοησίες, και ταυτόχρονα είναι επικίνδυνες (πρακτικές) καθώς υπονομεύουν τις προσπάθειες μας να προχωρήσουμε τις αλλαγές στην χώρα μας» υπογράμμισε.


http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%88%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B5%CF%82
«Οι Κασσάνδρες πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν, αλλά είναι στο χέρι μας να τις διαψεύσουμε», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχετικά με την έντονη φημολογία περί χρεοκοπίας της χώρας.
Ο υπουργός δήλωσε ικανοποιημένος από την εκτέλεση του προϋπολογισμού το πρώτο πεντάμηνο και τη μείωση του ελλείμματος, κατά περίπου 40%. Ανέφερε, επίσης, ότι «προηγούμαστε των χρονοδιαγραμμάτων», που έχουν τεθεί με το μνημόνιο, ενώ προχωρούν και οι διαρθρωτικές αλλαγές.
Σημειώνεται ότι και ο Γιώργος Παπανδρέου σε http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/ft-%CF%80%CF%81... ">συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ», διαβεβαιώνει ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει πλέον από χρεοκοπία, ενώ την Παρασκευή http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%B4%CE%B9%CE... ">είχε διαψεύσει και πάλι τις φήμες περί πτώχευσης. «Ζητάμε τον αναγκαίο σεβασμό και ηρεμία ώστε να κάνουμε την δουλειά μας κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, ώστε οι πολίτες μας να μην τρομοκρατούνται κάθε μέρα με φήμες για απώλεια των χρημάτων τους, για επιστροφή στην δραχμή και για έξοδο από την ευρωζώνη. Αυτά είναι ανοησίες, και ταυτόχρονα είναι επικίνδυνες (πρακτικές) καθώς υπονομεύουν τις προσπάθειες μας να προχωρήσουμε τις αλλαγές στην χώρα μας» υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Δόξα των σιδηροδρόμων TONY JUDT

 TONY JUDT Η ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΕΠΙΜΕΤΡΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΘΗΝΑ 2013 ...