Αναγνώστες

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

άθος η πολιτική δημοσιονομικής λιτότητας της Ευρώπης Μην κατηγορείτε τους Έλληνες για τη κρίση, τονίζει ο Τζ. Στίγκλιτς Οι νοικοκυρές στην Ελλάδα και την Ισπανία δεν πέταξαν στον αέρα το χρήμα όπως ο κόσμος πιστεύει. Υποφέρουν εξαιτίας της απερισκεψίας της Wall Street και των κεντρικών τραπεζών που δεν ήθελαν να βάλουν χέρι στο κάρο με τα μήλα. Αυτές τις απόψεις εκφράζει ο διάσημος νομπελίστας καθηγητής οικονομικών Τζόζεφ Στίγκλιτς σε σημερινή συνέντευξή του στην Ινδία (The Economic Times).

 Μην κατηγορείτε τους Έλληνες για τη κρίση, τονίζει ο Τζ. Στίγκλιτς
Οι νοικοκυρές στην Ελλάδα και την Ισπανία δεν πέταξαν στον αέρα το χρήμα όπως ο κόσμος πιστεύει. Υποφέρουν εξαιτίας της απερισκεψίας της Wall Street και των κεντρικών τραπεζών που δεν ήθελαν να βάλουν χέρι στο κάρο με τα μήλα. Αυτές τις απόψεις εκφράζει ο διάσημος νομπελίστας καθηγητής οικονομικών Τζόζεφ Στίγκλιτς σε σημερινή συνέντευξή του στην Ινδία (The Economic Times).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ  Οι νέοι ίσως δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι αυτά που λέμε τώρα Άυλα στο facebook στη δεκαετία του 70 τα λέγαμε εν σώματι στα πηγ...