το Μπλόκαρε το Fb Συμπαρασταθείτε στη Σπηλιά του Μοντεχρήστου


Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
16 νεκροί! Υπό κατάληψη και τα έξι πλοία του διεθνούς στολίσκου από Ισραηλινούς-Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 6 μμ στην Καμάρα.
31 Μαΐου μια ακόμα μέρα ντροπής . Το κράτος του Ισραήλ με μια δολοφονική στρατιωτική επίθεση από αέρα και από θάλασσα σήμερα γύρω στις 6 το πρωί κατέλαβε τα πλοία του ΣΤΟΛΟΥ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ  σε διεθνή ύδατα 70 μίλια από τις ακτή. Οι 700 ακτιβιστές  και  10.000 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας για την Γάζα «ξύπνησαν» την τρομοκρατική πολεμική μηχανή του Ισραήλ. Καταστρατηγώντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου επεκτείνοντας συνεχώς την στρατιωτική περιοχή ελέγχου του από 20 σε 40 και τελικά κατέληξε να επιτεθεί στα 70 μίλια .
Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ καταδικάζουν αυτή την πολεμική, δολοφονική επίθεση με πραγματικά πυρά  του κράτους  του Ισραήλ ζητούν από την Κυβέρνηση να φροντίσει για την υγεία και την ασφάλεια  των 40 ελλήνων πολιτών και την καταδίκη του Ισραήλ.
Να αφοπλιστούν οι δολοφόνοι αθώων ακτιβιστών. Η ελληνική Κυβέρνηση οφείλει έστω και κατόπιν εορτής  να κινητοποιηθεί για  να υπερασπισθεί το δίκαιο.
Είμαστε όλοι αλληλέγγυοι στους ακτιβιστές  και ζητάμε την εφαρμογή των διεθνών νόμων και κανόνων. Τα όπλα τους δεν μπορεί να σκοτώνουν πολίτες αρχών και αξιών, δεν μπορεί να τους επιτρέπεται να δολοφονούν την αξιοπρέπειά μας.
Η σιγή που ακολούθησε την επιχείρηση του Ισραήλ δείχνει την ενοχή του. Η Ευρώπη πρέπει να ζητήσει από το Ισραήλ εξηγήσεις για τον πόλεμο που άνοιξε με τους ακτιβιστές. Η Ευρώπη πρέπει να σταματήσει τους εγκληματίες στην Μεσόγειο .
Οι Οικολόγοι Πράσινοι Θεσσαλονίκης μαζί με όσους και όσες αγωνίζονται για την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα πρέπει να απαντήσουμε στην πρόκλητική και εγκληματική ενέργεια του κράτους του Ισραήλ.  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 6 μμ στην Καμάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

εθνολαικισμός και Θεσσαλονίκη

εθνολαικισμός και Θεσσαλονίκη
στου ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου