Αναγνώστες

Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Θυμαστε το 2006 που ο- πως τον λεγανε - εκεινος ο υπουργος της ΝουΔους Ντε- ανακοινωσε ξαφνικά πως η Ελλαδα ειχε γινει κατά 25% πλουσιοτερη συμπεριλαμβανοντας στο Α Ε Π και την ....πορνεία; Τι ; Το Ξεχασατε; Το ξεχασατε; Ε δυστυχώς οι Αμερικανοι το θυμουνται ακομη ......................

Αμερικανικά σχόλια και καλαμπουράκια για το «ελληνικό ζήτημα»

Αποσπασμα
'''Σε άλλο μήκος κύματος, Αμερικανός παράγοντας αστειευόμενος αναρωτιόταν για το κατά πόσον η Αθήνα εξακολουθεί να συμπεριλαμβάνει την πορνεία και το λαθρεμπόριο στο Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν, και που το 2006 έκανε τον γύρο του κόσμου από τα ειδησεογραφικά πρακτορεία.




«Η Ελλάδα, της οποίας ο αρχαίος πολιτισμός εισήγαγε τον κόσμο σε υψηλής ποιότητας πόρνες τον 6ο αιώνα π.Χ., έχει επιτέλους αποφασίσει να τιμήσει την συμβολή τους στην κοινωνία», έγραφε τότε, σαρκαστικά από τις Βρυξέλλες, ο ανταποκριτής της «Γκάρντιαν» Νίκολας Ουάτ.



«Η Αθήνα έχει ανακοινώσει πως η οικονομία της είναι κατά 25% μεγαλύτερη απ' ό,τι πιστευόταν, εν μέρει λόγω 24ωρων καθηκόντων της χώρας που ήταν γνωστές ως εταίρες στην αρχαιότητα», έγραφε η «Γκάρντιαν».

---------------------------------
καλά τωρα το θυμηθηκαν κιαυτοι οι..ευλογημένοι;  Γιατί δεν το θυμηθηκαν ..τότε;
 
και γιατί λένε
ελλάδα και Αθηνα ...Γιατι δεν λένε
 
"Οι ΝΟΥΔΕΣ "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Δόξα των σιδηροδρόμων TONY JUDT

 TONY JUDT Η ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΕΠΙΜΕΤΡΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΘΗΝΑ 2013 ...