Αναγνώστες

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

παρατηρώ με επιφυλακτικήν ευχαριστησιν ...


..οτι κάποιοι μπλογκερ αρχίζουν επιτέλους να θυμούνται ότι εδώ και πολύ καιρό

ΔΕΝ μας κυβερνά το Πασοκ , ούτε καν το ''ΝΔΣΟΚ''

αλλά η ΝΔ , η οποία επιπλέον μας έχει ταράξει και στα σκάνδαλα συν τα (σο)δομημενα ομόλογα , τις κάμερες στις διαδηλώσεις , την φορολογίαν,την εξαφανισιν σχεδον των συνταξεων κλπ κλπ ..

οπότε αρχίζουν να αναρτούν και κάποια ποστ που δεν αφορούν Μόνον τον ΓΑΠ αλλά και υπουργούς της παρούσης κυβέρνησης ..


κάτι είναι κι αυτό . μακάρι να συνεχιστεί ..


το καλό να λέγεται .

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε πάλι! Μη με βάζεις να σε μανατζάρω μπλογκερικά. Γιατί επιμένεις να ετεροπροσδιορίζεσαι. Αφού οι δικιά σου δύναμη αλλού βρίσκεται. Αυτό το post το θεωρώ άχρηστο.
Το βουλώνω.

Νοσφεράτος είπε...

αντε παλι ...

Βρε παιδί μου χρυσο ..μαλλον εσύ ετεροπροσδιοριζεσαι ..Πες μου τι σε κοφτει εσενα;τι ανακατευεσαι;

(ακου ''να σε μανατζάρω μπλογκερικά. ''

και ποιος σου ειπε να το βουλώσεις ;

γιατι βρε αγορι μου δεν ερχεσαι να συζητησουμε κατι αλλο και καπου αλλου ;(θυμαμαι μια χαρά συζητηγαμε καποτε και πολύ ωραια)

Ξερεις τι νομίζω ..Εισαι πολύ καλό παιδί..Νιωθεις την αναγκη να συμβιβασεις καποια πραγματα τα οποια ειναι Βαθεως ασυμβιβαστα
..Και πρωτα -πρωτα ,οταν καποιος παρεμβαινει καπου πρεπει να γνωριζει Ολη την ιστορια..Και εσύ μαλλον Δεν την γνωριζεις ..(και δεν ειναι δυνατον να την γνωριζεις καθ΄΄ως μεγαλο μερος της εχει σβυστει ..
ελα λοιπόν νασυζητησουμε κατι αλλο - κατι που θα μου δωσει και μεγάλη χαρά - και αστα αυτά ..

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα να δεις παρεξήγηση: εσύ νομίζεις, ότι εγώ νομίζω, ότι θα έπρεπε να ... και άλλα κουραφέξαλα. Φυσικά και δεν γνωρίζω αυτά στα οποία αναφέρεσαι. Εγώ πάλι αναφέρομαι μόνο σ’ αυτά που βλέπω και μ’ ακουμπάνε.

Απ’ τη λαχτάρα να σε παινέψω πάλι τζάνουμ, έκανα κριτική πιο πάνω κι όχι για να διαμεσολαβήσω. Κι ύστερα αναρωτιέμαι γιατί η νυσταλέα άποψή μου (κι όχι κανενός άλλου) για τις διαδηλώσεις δεν αξίζει να εγκριθεί προς δημοσίευση στα σχόλια. Ο γιατρός επιβεβαιώνει την διαπίστωση βρασμού ψυχής που έπιασα και μόνος μου. Αλλά το να φοβάμαι να σου μιλήσω μην πατήσω ευαίσθητα σημεία, δεν είναι συνθήκες ιδανικές για κουβεντούλα.

Είπα να γράψω ότι το θετικόν είναι ότι κι εσύ κι εγώ παραπέμπουμε αλλήλους αλλού. Αυτό σημαίνει όμως: άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Άιντε να δούμε πως μπορεί να πιάσει αυτό.

Νοσφεράτος είπε...

'' ύστερα αναρωτιέμαι γιατί η νυσταλέα άποψή μου (κι όχι κανενός άλλου) για τις διαδηλώσεις δεν αξίζει να εγκριθεί προς δημοσίευση στα σχόλια. ''

Ante pali !
μα δεν την δημοσιευσα ; Ανηψιε με μπερδευεις. κιεχω και αδειο στομαχι (καπου δικιο εχει ο Βριπολίδης ) και οπου να ναι ξημερώνει και μπορει να με πιασει ο ηλιος

Λοιπόν αυριο παλι...Κιαυριο νυχτα ειναι ..καληνύχτε μπρε

Ανώνυμος είπε...

Η μομφή για λογοκρισία παραπάνω είναι άδικη και προήλθε από την (ας μου επιτραπεί να το πω) χαοτική διαχείριση των καταχωρήσεων και όχι από τη μανία ελέγχου του άρχοντα του σκότους που μας φιλοξενεί. Ορίστε λοιπόν δημοσιευμένη και η νυσταλέα άποψή μου για τις διαδηλώσεις.

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ  Οι νέοι ίσως δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι αυτά που λέμε τώρα Άυλα στο facebook στη δεκαετία του 70 τα λέγαμε εν σώματι στα πηγ...