Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

Περί Σύριζα , αριστεράς και ''κουλτουρας της οργης΄΄

Περί Σύριζα , αριστεράς και .......
Μέσα από το Φβ , την Μπλογκοσφαιρα αλλά και δια ζώσης αντιτάχθηκα σθεναρά στην ‘’κουλτούρα ‘’ της οργής και των ‘’αυγών ‘’ κλπ που καλλιεργήθηκε Και από τον Σύριζα κατά την περίοδο 2010 2015(λέω και από τον Σύριζα γιατί το ‘’φαινόμενο της Πολιτικής της Οργής το καλλιέργησε πρώτα η Νου Δου Τω Φαηλων και τον Σαμαρομπαλτακων μια με το Λάος των Αδωνιδων και Βοριδηδων πριν βαλουν ποδι στην εξουσια .). Επσιης προσπαθησα με κάθε μεσο να πω σε Συριζαιους και μη ότι υπάρχουν δυο αριστερές τακτικές αγώνα
 Η Λενινιστική ( Πόλεμος Κινήσεων – να καταλάβουμε τα Χειμερινά ανάκτορα και μετά ..βλέπουμε) και η Γκραμσιανή ( Πόλεμος θέσεων … σίγα σιγά να Ηγεμονεύσει η αριστερά στην Πολιτική κουλτούρα Πριν αναλάβει την εξουσία )..

 Προειδοποίησα ότι το να πάρει ο Σύριζα την εξουσία χωρίς ναχει κανε ξεκαθαρίσει τις θέσεις του για το Ευρώ η την Δραχμή θα είναι καταστροφή όχι μόνο για τον ίδιο αλλά για την μονή πολιτική μερίδα , αξία και τρόπο ζωής πουχει παραμείνει ( σχετικά αδιάφθορη σαυτόν τον τόπο – την Αριστερά )
Φυσικά Λοιδορήθηκα μ

ου είπαν απο
που κιως που είσαι συ ..αριστερός ( άνθρωποι που δεν τους είχα δει σε κανέναν κοινωνικό αγώνα .)
.........................//

Καποτε ο Θαλής ο Μιλησιος κοιταζε τα αστρα κι επεσε σε μια λακουβα με λασπη .. Τον ειδε και μια κυρια και αρχσε να τον κοροιδευει που κοιταει τα αστρα και δεν κοιταει μπροστα του ..Και ο Θαλής της ειπε: Ναι εγω κοιταξα μια στιγμή τα αστρα κι επεσα μες τη λασπη.. Εσυ ομως - εισαιμια ζωή μεσα στη λασπη
Συνεχιζεταιι 

σε αντιθεση με την Δεξια ταυτοτητα που ειναι κλειστη ταυτοτητα( να αποδεχτουμε το υπάρχον να μην αλλάξουμε τιποτε, να συνεχισουμε τα στερεοτυπα και τις προκαταληψεις , να βυθισουμε τα πλοια με τους Προσφυγες -οπως ελεγε ο Πλευρης - αριστερα σημαινε και σημαινει μια χειραψια με το Απειρο οπως ελεγε και ο Λειβαδιτης..
Φυσικά υπάρχουν αριστεροι και ''αριστεροι'' οπως υπάρχουν αγραμματοι και Ημιεγραμματοι , οπως υπάρχουν Ημιφασιστες και εντελώς φασιστες ....(συνεχιζεται)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

εθνολαικισμός και Θεσσαλονίκη

εθνολαικισμός και Θεσσαλονίκη
στου ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου