Αναγνώστες

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΠΕΡΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ..αναδημοσιευση απο τον ΑΘΕΟΦΟΒΟ

ΠΕΡΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

AΠΟΣΠΑΣΜΑ ''
Αντιγράφω μερικά στοιχεία  από το ενδιαφέρον άρθρο του Περικλή Δημητρολόπουλου "Η κρυφή γοητεία της συνωμοσιολογίας" από τα ΝΕΑ της 7-5-2013 :
Πάνω από 50% από τους ψηφοφόρους της ριζοσπαστικής αριστεράς αλλά και της άκρας δεξιάς, πιστεύουν ότι τα νήματα δεν κινούνται από την κυβέρνηση αλλά από κάποιους άλλους, όπως πχ από άλλα κράτη, από  τα τηλεοπτικά δίκτυα, τις εφημερίδες,  τους μασόνους, την εκκλησία.
Ότι υπάρχουν ξένοι που επιβουλεύονται τα πάτρια εδάφη είναι σίγουροι το 34%   των κεντρώων ψηφοφόρων, το 36% των σοσιαλιστών, το 40% των κεντροδεξιών, το 42% των αριστερών και   το 61% των ακροδεξιών.
Ίσως, αν η δημοσκόπηση αυτή είχε γίνει στην Ελλάδα, τα ποσοστά να ήσαν ακόμα πιο μεγάλα. Σίγουρα ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων πιστεύει πως τα μεγάλα κράτη όπως οι ΗΠΑ, η Γερμανία, η Αγγλία ή η Γαλλία καθορίζουν τις τύχες της χώρας μας.
Το ίδιο όμως πιστεύουν  και σε αυτές γιατί  η παραπάνω δημοσκόπηση  έγινε στην Γαλλία και δημοσιεύτηκε στην Monde!
Ακόμα όμως και αν κυβερνάσαι  από τον πλανητάρχη, όπως οι ΗΠΑ και εκεί το 28% των Αμερικανών  πιστεύει πως μια μυστική οργάνωση σχεδιάζει μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, και απλά ένα άλλο 25% δεν ήσαν απόλυτα σίγουροι  γι΄ αυτό!
Εδώ που τα λέμε πως θα μπορούσε να πιστεύουν  κάτι διαφορετικό όταν το 25% των Αμερικανών είναι σίγουροι πως ο Ομπάμα είναι ο Αντίχριστος, ενώ ένα 20% πιστεύει πως, ότι και αν λέει, είναι Μουσουλμάνος!
''


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Δόξα των σιδηροδρόμων TONY JUDT

 TONY JUDT Η ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΕΠΙΜΕΤΡΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΘΗΝΑ 2013 ...