το Μπλόκαρε το Fb Συμπαρασταθείτε στη Σπηλιά του Μοντεχρήστου


Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

προσεχώς : Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ..(ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΧΑΜΟΣΣΣΣ!)


Εδω 
Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ !

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΧΑΜΟΣΣΣΣ!
Και αφου η συζητηση περιστρεφεται περι το Συνταγμα, μου ηλθε πριν ενα μηνα η ιδεα να βρω αρκετα χρηματα ωστε να διοχετευσω ηρεμιστικο και διεγερτικο στα διυλιστηρια της ΕΥΔΑΠ και στις φιαλες με εμφιαλωμενα νερο του κεντρου ωστε οι ημι-διαταραγμενοι (η οχι) "αγανακτισμενοι", μπαχαλοι και ημι-μπαχαλοι και οι δυναμεις των ΜΑΤ,μοναδων Δ,Ζ,μυστικοι, χρυσαυγιτες, ..., να ηρεμησουν και να επιδοθουν σε ενα πελωριο...λυτρωτικο σεξουαλικο οργιο στην πλατεια, με συμμετοχη και των υψηλων επισκεπτων και επισκεπτριων των γυρω ξενοδοχειων....ενω οι κυριοι χορηγοι της γιορτης (ελληνες και αλβανοι χονδρεμποροι ) θα προσφερουν μεγαλες ποσοτητες απο κανναβιν οποτε αντι καπνων δακρυγονων και κροτιδων κροτου/λαμψης θα διαχεονται οσμες καπνου μαριχουανας με την πιπα της ειρηνης να περνα απο στομα σε στομα στον Εθνικο κηπο , το Ζαππειο και σε καθε αλλο γειτονικο παρκο οπου αστυνομικοι και μπαχαλοι θα ανκαλυπτουν οτι ειναι απο το ιδιο η το διπλανο χωριο,.... , αντι θραυσης κεφαλων με ροπαλα, οι ανδρες με τα σαρκινα ροπαλα τους θα πυρπολουνται απο τον ερωτικον οιστρον (και οπως λει ο ποιητης "...φλεγόμενοι, όλοι στητοί ως Hρακλείς ροπαλοφόροι...")...και πριν τελειωσει η πρωτη μερα της γιορτης οι γιαπηδες και μετα-γιαπηδες του κεντρου θα πεταξουν τα σακκακια τους και τις γραβατες τους και να ενωθουν με το πληθος σε μια γιορτη που θα κρατησει μια βδομαδα....


Αφιερωμενο στην αριστερα με χιουμορ και αυτοσαρκασμο, γιατι η μανιοκαταθλιψη και η τυφλη επιθετικοτητα στους δρομους και στα blogs δεν μας πηγαινει, ειναι banalite!!!

Αφωτιστος Φιλλελην

ΥΓ Διαβαζω το μετα-χιππικο "αστυνομικο" "Εμφυτο Ελαττωμα (Inherent Vice)του μεγαλου Thomas Pynchon και μαλλον εχω επηρεαστει κι απο αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Εις την οδόν των Φιλελλήνων
Στον Conrad Russel Rooks

Mια μέρα που κατέβαινα στην οδόν των Φιλελλήνων, μαλάκωνε η άσφαλτος κάτω απ' τα πόδια και από τα δένδρα της πλατείας ηκούοντο τζιτζίκια, μέσ' στην καρδιά των Aθηνών, μέσ' στην καρδιά του θέρους.

Παρά την υψηλήν θερμοκρασίαν, η κίνησις ήτο ζωηρά. Aίφνης μία κηδεία πέρασε. Oπίσω της ακολουθούσαν πέντε-έξη αυτοκίνητα με μελανειμονούσας, και ενώ στα αυτιά μου έφθαναν ριπαί πνιγμένων θρήνων, για μια στιγμή η κίνησις διεκόπη. Tότε, μερικοί από μας (άγνωστοι μεταξύ μας μέσ' στο πλήθος) με άγχος κοιταχθήκαμε στα μάτια, ο ένας του άλλου προσπαθώντας την σκέψι να μαντεύση. Έπειτα, διαμιάς, ως μία επέλασις πυκνών κυμάτων, η κίνησις εξηκολούθησε.

Ήτο Iούλιος. Eις την οδόν διήρχοντο τα λεωφορεία, κατάμεστα από ιδρωμένον κόσμο ― από άνδρας λογής-λογής, κούρους λιγνούς και άρρενας βαρείς, μυστακοφόρους, από οικοκυράς χονδράς, ή σκελετώδεις, και από πολλάς νεάνιδας και μαθητρίας, εις των οποίων τους σφικτούς γλουτούς και τα σφύζοντα στήθη, πολλοί εκ των συνωθουμένων, ως ήτο φυσικόν, επάσχιζαν (όλοι φλεγόμενοι, όλοι στητοί ως Hρακλείς ροπαλοφόροι) να κάμουν με στόματα ανοικτά και μάτια ονειροπόλα, τας συνήθεις εις παρομοίους χώρους επαφάς, τας τόσον βαρυσημάντους και τελετουργικάς, άπαντες προσποιούμενοι ότι τυχαίως, ως εκ του συνωστισμού, εγίνοντο επί των σφαιρικών θελγήτρων των δεκτικών μαθητριών και κορασίδων αυταί αι σκόπιμοι και εκστατικοί μέσα εις τα οχήματα επαφαί - ψαύσεις, συνθλίψεις και προστρίψεις.

Nαι, ήτο Iούλιος. και όχι μόνον η οδός των Φιλελλήνων, μα και η Nτάπια του Mεσολογγιού και ο Mαραθών και οι Φαλλοί της Δήλου επάλλοντο σφύζοντες στο φως, όπως στου Mεξικού τας αυχμηράς εκτάσεις πάλλονται ευθυτενείς οι κάκτοι της ερήμου, στην μυστηριακή σιγή που περιβάλλει τας πυραμίδας των Aζτέκων.

Tο θερμόμετρον ανήρχετο συνεχώς. Δεν ήτο θάλπος, αλλά ζέστη - η ζέστη που την γεννά το κάθετο λιοπύρι. Kαι όμως, παρά τον καύσωνα και την γοργήν αναπνοήν των πνευστιώντων, παρά την διέλευσιν της νεκρικής πομπής προ ολίγου, κανείς διαβάτης δεν ησθάνετο βαρύς, ούτε εγώ, παρ' όλον ότι εφλέγετο ο δρόμος. Kάτι σαν τέττιξ ζωηρός μέσ' στην ψυχή μου, με ηνάγκαζε να προχωρώ, με βήμα ελαφρόν υψίσυχνον. Tα πάντα ήσαν τριγύρω μου εναργή, απτά και δια της οράσεως ακόμη, και όμως, συγχρόνως, σχεδόν εξαϋλούντο μέσα στον καύσωνα τα πάντα - οι άνθρωποι και τα κτίσματα - τόσον πολύ, που και η λύπη ακόμη ενίων τεθλιμμένων, λες και εξητμίζετο σχεδόν ολοσχερώς, υπό το ίσον φως.

Tότε εγώ, με ισχυρόν παλμόν καρδίας, σταμάτησα για μια στιγμή, ακίνητος μέσα στο πλήθος, ως άνθρωπος που δέχεται αποκάλυψιν ακαριαίαν, ή ως κάποιος που βλέπει να γίνεται μπροστά του ένα θαύμα και ανέκραξα κάθιδρως:

"Θεέ ! O καύσων αυτός χρειάζεται για να υπάρξη τέτοιο φως ! Tο φως αυτό χρειάζεται, μια μέρα για να γίνη μια δόξα κοινή, μια δόξα πανανθρώπινη, η δόξα των Eλλήνων, που πρώτοι, θαρρώ, αυτοί, στον κόσμον εδώ κάτω, έκαμαν οίστρο της ζωής τον φόβο του θανάτου".

ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΣ


Ιδου εν ποιημα δια την κατωθεν πλευραν της πλατειας Συνταγματος

Αφωτιστος Φιλλελην

Ανώνυμος είπε...

Πριν γραψω αυτην την μικρη ιστορια για το Συνταγμα ειχα ξαναδιαβασει για τον εξαιρετικο Dušan Makavejev, του οποιου νεφελωδως θυμηθηκα τα 3 βασικοτερα κινηματογραφικα εργα που ειχα δει ως φοιτητης. Νομιζω οτι οι μικροτεροι πρεπει να τα παρακολουθησουν και οι μεγαλυτεροι να τα ξαναδουμε με πολυ προσοχη.

W.R.: Mysteries of the Organism (1971)
Sweet Movie (1974)μουσικη Μανος Χατζιδακης
Montenegro (1981)

Ηδη για το πρωτο film εξορισθηκε απο την τοτε Γιουγκοσλαβια... εως το 1988

Αφωτιστος Φιλλελην

Νοσφεράτος είπε...

εν τω μεταξύ Ανωνυμε το δευτερο σου μου θυμιζει ενα αναλογο του περιου ο λόγος με τον οποιο ειχα ξεκινήσει μιαν ημιτελή μονομαχια - την οποια θα ολοκληρωσωμεν οσονοπυπω - και που εδιαβασα με ανομολογητη ευχαριστηση προ αμνημονευτων ετων σε αλλο Μπλογκ ..και τοτε''μαλάκωνε η άσφαλτος κάτω απ' τα πόδια και από τα δένδρα της πλατείας ηκούοντο τζιτζίκια,''
μόνο που εις το τοτε κειμενον δεν ητο Ιουλς αλλα Αυγουστος να ενθυμουμαι καλώς ..
Υποψιαζομαι πως η μονομαχια εχει ηδη αρχισει με ενα υπουλο χτυπημα στο Υπογαστριο μου .. Θα απαντησω ...
Οσονουπω ..

Ανώνυμος είπε...

Να δημιουργηθουν δυο επιτροπες

1. Η επιτροπη της σεισαχθειας.

Να ληφθουν πολύ τολμηρά, αλλά και δραστικά νομοθετικά μέτρα στην Ε.Ε., αναλογα με αυτα του Σόλωνα στην Αρχαιοτητα. Να βασίζονται στην αρχή της "δίκαιης ανισότητας" των Ελληνων απεναντι στις υποχρεωσεις τους και όχι της απόλυτης ισότητας, ενώ θα επιχειηθει να αποτραπει η εμφύλια διαμάχη και η διάλυση της πολιτικής ενότητας της Ε.Ε., διατηρώντας παράλληλα την κοινωνική διαστρωμάτωση και την προβολή αυτής της διαστρωμάτωσης στη νομή της εξουσίας.
Ως πρωτη κινηση καλης θελησης θα αγορασθει απο τις βορειες χωρες της Ε.Ε. χρεος 9.0 δις/ετος με την προυποθεση 3 εκατομ. εξοχικα να παραχωρηθουν επι 3 μηνες/ετος (Μαιο, Ιουνιο και Σεπτεμβριο) κατα τους οποιους υποτιθεται οτι πρεπει να δουλευουν οι Ελληνες και μαλιστα σκληρα, ενω η θερμοκρασια ειναι λιαν ικανοποιητικη για τους βορειους ευρωπαιους με ενοικιο 1000 ευρω τον μηνα...
Μονον με τον τροπο αυτον θα διατηρηθουν σε ελληνικη ιδιοκτησια τα εκατομμυρια πατρικα και εξοχικα σπιτια, που μουχλιαζουν επι δεκατειες, μετα τα αρχικα εγκαινια επευκαιρια της ολοκληρωσης της επισκευης-προσθηκης-ανακατασκευης η κατασκευης τους αντιστοιχα, κατα την "επιστροφη του επιτυχημενου ξενιτεμενου" (ελληνα εσωτερικου η εξωτερικου μεταναστη)

2. Η επιτροπη χρηματοδοτησης και οργανωσης της ως ανω εβδομαδιαιας γιορτης στους περιξ της πλατειας Συνταγματος υπαιθριους χωρους...

Αφωτιστος Φιλλελην

ΥΓ COPYRIGHT για το 1. Περιμενω τηλεφωνημα για τον διορισμο μου ως ειδικος συμβουλος αξιολογησης της ιδιωτικης ακινητης και ακατοικητης περιουσιας απο τους κ.κ. Π. Γερουλανο και Ε. Βενιζελο (διπλοθεσιτης χεχε!!!)

εθνολαικισμός και Θεσσαλονίκη

εθνολαικισμός και Θεσσαλονίκη
στου ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου