Αναγνώστες

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Αντιφάσεις για Βατοπέδι; α π ο κ λ ε ί ε τ α ι(Ροΐδη Εμμονές + Εμμονές Λ α σ κ α ρ ά τ ο υ

κ. Αγγέλου επικαλέστηκε την κατάθεση του Αρσένιου στην εξεταστική, που είχε διαψεύσει τις μεταξύ τους επικοινωνίες!…
ελεύθεροι
Με επιστολή του προς την επιτροπή, ο Γ. Αλογοσκούφης, έδειξε ως υπεύθυνους τους Πέτρο Δούκα και Αν. Μπέζα, τονίζοντας ότι «τα θέματα της δημόσιας περιουσίας είχαν ανατεθεί από τον Πρωθυπουργό αποκλειστικά στους υφυπουργούς» και ότι ο ίδιος δεν ενημερωνόταν.
Από την πλευρά του ο Αντ. Μπέζας είχε διαψεύσει τον Γ. Αλογοσκούφη, τονίζοντας ότι είχε συνεργαστεί μαζί του, για την αναπομπή της γνωμοδότησης του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων, αλλά και για έκδοση ανακλητικής απόφασης για τις ανταλλαγές.
Ο κ. Δούκας, ενώ είχε αναφέρει ότο «Μέγαρο Μαξίμου γνώριζε την πορεία της υπόθεσης, αφού τον Ιούνιο του 2004 ο Γιάννης Αγγέλου, διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να εξετάσω κατά προτεραιότητα τη γνωμοδότηση του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων».
Ο κ. Αγγέλους αφού πρώτα διευκρίνησε ότι δεν ήταν διευθυντής του γραφείου του πρώην Πρωθυπουργού παρά μόνο «συνεργάτης» (να λέμε τα σύκα, σύκα…) παραδέχεται ότι την τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Δούκα αλλά όχι Ιούνιο, ένα μήνα μετά, τον Ιούλιο του 2004 (να λέμε τα σύκα, σύκα) – η ακρίβεια των λεγομένων έχει σημασία δια την απόδοσιν της δικαιοσύνης, και χαρακτήρισε εικασίες τις αναφορές του ονόματός του στις καταθέσεις των Μπότσιου, Γκασούκα και Ζερβουδάκη, οι οποίοι δήλωσαν ότι ο ίδιος ήταν ο αποδέκτης των τηλεφωνημάτων του μοναχού Αρσένιου από τα γραφεία της ΚΕΔ.
…επικαλέστηκε δε, την κατάθεση του Αρσένιου στην εξεταστική, που είχε διαψεύσει τις μεταξύ τους επικοινωνίες. (ρώτα τον μπάρμπα μου τον… ειλικρινή!).
Από την πλευρά του, ο Γ. Βουλγαράκης παρουσίασε απόφαση του νυν υπουργού Π. Γερουλάνου, της 17ης Μαρτίου 2010, σχετικά με την έγκριση πολεοδομικού σχεδίου στην Ουρανούπολη. («είδατε είμαι ΟΚ») Σύμφωνα με αυτήν, μόνο ένα μικρό κομμάτι από τα εκχωρηθέντα στη Μονή αποτελούν αρχαιολογικό χώρο, βάσει της άποψης του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου. (άρα τι με φωνάξατε να καταθέσω, είμαι ΟΚ) – αυτός είναι ο λόγος που και ο ίδιος δεν είχε λάβει υπόψη του τότε τη γνώμη της 10ης εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, που είχε αποδεχτεί υπουργική απόφαση του 1965, με την οποία όλη η περιοχή χαρακτηρίζεται αρχαιολογικό μνημείο. (σόρρυ, ζαλίστικα)
Η «εξεταστική» σκέφτεται να τους φέρει σε αντιπαράθεση μήπως και βγάλει άκρη, ενώ σίγουρα θα βγάλει άκρη με την σημερινή κατάθεση του τέως υπουργού Επικρατείας, Θόδωρου Ρουσόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Έρωτας του Προυστ: Σουάν , Οντέτ

 OCTAVIO PAZ Η ΔΙΠΛΗ ΦΛΟΓΑ Έρωτας και ερωτισμός( 1993)  Μετάφραση ΣΑΡΑ ΜΠΕΝΒΕΝΙΣΤΕ,  ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΕΞΑΝΤΑΣ-ΝΗΜΑΤΑ 1996  Σελ ,58 ,59 ,60   Ο...