Αναγνώστες

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Τα «45άρια» του Ψωμιάδη γίνονται «180άρια» καταγγέλει η αντιπολίτευση

 http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=161525

 

Τα «45άρια» του Ψωμιάδη γίνονται «180άρια» καταγγέλει η αντιπολίτευση

Από τα «45αρια» στα έργα των 180 και 225 χιλιάδων ευρώ πέρασε η διοίκηση Ψωμιάδη στη νομαρχία Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την αντιπολίτευση, η οποία κατήγγειλε «μεθόδευση». Στην ουσία, επισημαίνει, τα νέα αθλητικά έργα που έφερε προς ψήφιση η παράταξη του νομάρχη, ήταν εννιά παλιά «45άρια» με απευθείας ανάθεση, που δεν εγκρίθηκαν και συγχωνεύτηκαν σε δύο μεγαλύτερα.
Φωτογραφία αρχείου - Νομαρχιακό Συμβούλιο στη νομαρχία 
Θεσσαλονίκης Φωτογραφία αρχείου - Νομαρχιακό Συμβούλιο στη νομαρχία Θεσσαλονίκης Η πρόταση της διοίκησης που εισηγήθηκε στο νομαρχιακό συμβούλιο την ψήφιση των έργων, συνολικού ύψους 405 χιλιάδων ευρώ, τα οποία θα υλοποιηθούν με τη διαδικασία του μειοδοτικού διαγωνισμού, πέρασε μόνο με τις ψήφους της παράταξης Ψωμιάδη.
"Η διοίκηση δεν κοινοποιεί τα '45άρια' της νομαρχιακής επιτροπής, που ακυρώνονται από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και επιχειρεί με άλλο τρόπο να τα επαναφέρει για ψήφιση", κατήγγειλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκος Γιαννόπουλος.
Σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσιοποίησε ο κ. Κουκουλεκίδης, τα έργα αποκατάστασης βλαβών στο επαρχιακό δίκτυο του νομού Θεσσαλονίκης, ύψους 165 χιλιάδων ευρώ και η δημιουργία κόμβου στη διασταύρωση της επαρχιακής οδού Πλαγιαρίου, 94 χιλιάδων ευρώ, "κόπηκαν" γιατί δεν είχαν επαρκή αριθμό εργοληπτικών εταιρειών, ενώ το τρίτο, που αφορά αντιπλημμυρική προστασία, ύψους 194 χιλιάδων ευρώ, δόθηκε με απευθείας ανάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Έρωτας του Προυστ: Σουάν , Οντέτ

 OCTAVIO PAZ Η ΔΙΠΛΗ ΦΛΟΓΑ Έρωτας και ερωτισμός( 1993)  Μετάφραση ΣΑΡΑ ΜΠΕΝΒΕΝΙΣΤΕ,  ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΕΞΑΝΤΑΣ-ΝΗΜΑΤΑ 1996  Σελ ,58 ,59 ,60   Ο...