Αναγνώστες

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Η δίκη Την προσεχή Δευτέρα 12/4, μια αντιφασιστική και αντιρατσιστική οργάνωση, η «Αντιναζιστική Πρωτοβουλία», δικάζεται ύστερα από μήνυση που της υπεβλήθη από τον Κ. Πλεύρη. Ο τελευταίος είχε αθωωθεί από το Εφετείο Αθηνών πριν από ένα χρόνο για τις αντισημιτικές απόψεις που περιέχονται σε ένα από τα βιβλία του. Η «Αντιναζιστική Πρωτοβουλία» είχε πρωταγωνιστήσει σε αυτή τη δίκη ήταν αυτή που είχε οδηγήσει τον Κ. Πλεύρη στη Δικαιοσύνη.

Η δίκη
Την προσεχή Δευτέρα 12/4, μια αντιφασιστική και αντιρατσιστική οργάνωση, η «Αντιναζιστική Πρωτοβουλία», δικάζεται ύστερα από μήνυση που της υπεβλήθη από τον Κ. Πλεύρη. Ο τελευταίος είχε αθωωθεί από το Εφετείο Αθηνών πριν από ένα χρόνο για τις αντισημιτικές απόψεις που περιέχονται σε ένα από τα βιβλία του. Η «Αντιναζιστική Πρωτοβουλία» είχε πρωταγωνιστήσει σε αυτή τη δίκη ήταν αυτή που είχε οδηγήσει τον Κ. Πλεύρη στη Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Έρωτας του Προυστ: Σουάν , Οντέτ

 OCTAVIO PAZ Η ΔΙΠΛΗ ΦΛΟΓΑ Έρωτας και ερωτισμός( 1993)  Μετάφραση ΣΑΡΑ ΜΠΕΝΒΕΝΙΣΤΕ,  ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΕΞΑΝΤΑΣ-ΝΗΜΑΤΑ 1996  Σελ ,58 ,59 ,60   Ο...