Αναγνώστες

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

περι της διαφαινομένης (περσι) τασης διαλυσης του ΠΑΣΟΚ...(και μια προβλεψη για τους Ο-Π )

Οκτώβριος 10, 2007 στο 5:51 μ.μ
Νοσφεράτος

Η καλύβα υποστηρίζει ενθουσιωδώς τον ΓΑΠ: το ΠΑΣΟΚ είναι τελειωμένο ως (ζωντανός και παραγωγικός) πολιτικός χώρος - και ο ΓΑΠ αποτελεί εγγύηση για να διαλυθεί, δηλαδή να απελευθερωθούν οι πολιτικές εξελίξεις”

Πανο

η Καλυβα ειτε το θελεις πια ειτε οχι δεν ειναι ο Καλυβαρχης (μονο ) αλλα΄και οι Καλυβιστες … Και σε οτι αφορά τουλαχιστον ενα (εμενα ) δεν υποστηριζει ενθουσιωδως τον ΓΑΠ ..Και αν εχουμε Αμεση δημοκρατια -οπως υποστηριζουν οι Ο -Π δεν ισχυει η αρχή της πλειοψηφια αλλά της Μειοψηφιας ..Οποτε ….


- Τωρα για να εξηγουμαι:

Σαφώς και το Πασοκ αυτοεξευτελιζεται

…Σαφώς και υπαρχει μια ψυχοπαθολογια , ενα αυτομαστιγωμα και μια μεγαλη πιθανότητα Διαλυσης..

Δεν δεχομαι οτι η διαλυση του Πασοκ , στην συγκυρια που ζουμε θα ειναι μια Καλή εξελιξη

..Αντιθετως φοβαμαι οτι:Καθως ακομα δεν εχει συγκροτηθει εναλλακτικός πολος ( Ακομα οι Ο-Π ειναι στα σπαργανα ενώ ο Συριζα παραπαιει στις αντιφατικές του επιλογές …(Για το ΚΚΕ καλυτερα να μη συζηταμε )

η Διαλυση του Πασοκ .. αφηνει τα χερια ελευθερα στην Επικινδυνη για τη Χωρα , την Οικονομια και την κοινωνική συνοχή κυβερνηση του Κωστακη Καραμανλή και της παρεας του …ενώ υπαρχει και ο ορατός κινδυνος να ενισχυθει σε επιπεδο αξιων ενα ακροδεξιο κλιμα που παραγει το ΛΑΟς …Δεν θεωρώ λοιπόν απολυτως υπευθυνη σταση(μαλλον ανευθυνη τη θεωρω) να χαιρομαστε αν θα διαλυθει το αΠασοκ -ασχετα αν τα στελεχη του και οι αρχηγοι του συμπεριφερονται τελειως ανευθυνα -


αν και στο βαθμό δεν ενισχυεται ο Εναλλακτικός πόλος που θα μπορεσει να δωσει στην κοινωνια μας μια προοπτική

…Οι κοινωνιες δεν προχωρουν αυτοματα προς τα εμπρος ..οταν διαλυεται κατι το παλιο

..Παμπολλες φορες γυρνουν ολοταχώς και προς τα πίσω (στην Βαρβαροτητα …)


Οκτώβριος 11, 2007 στο 2:12 π.μ.
Νοσφεράτος

Υποψιαζομαι οτι ενα νεο κομμα που εχει εμφανιστει ηδη (Οι Ο-Π ) αποκτά μια δυναμική που πριν απο ενα μηνα δεν θα μπορουσαμε καν να υποψιαστουμε ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Μοντέρνο στο Μεταμοντερνο -Στη τέχνη και στη Κοινωνία. Πέτρος Θεοδωρίδης

  Πέτρος Θεοδωρίδης (τμήμα κινηματογράφου Α.Π.Θ ) Από το Μοντέρνο στο Μεταμοντερνο Στη τέχνη και στη Κοινωνία   Α. :Μοντερνισμός   ...