Αναγνώστες

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ο κ. Γκάμπριελ διαπιστώνει ότι «προς το παρόν υποχρεώνουμε τους Έλληνες με τη λιτότητα να διαλύσουν την οικονομία τους. Όποιος μειώνει μισθούς και συντάξεις και κάνει απολύσεις καταστρέφει τη δική του ανάπτυξη. απο το IN.GR


«Δεν δίνουμε λευκή επιταγή στην Ελλάδα» λένε οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες 25/9/2011Ο Ζίγκμπαρ Γκάμπριελ επισημαίνει ταυτόχρονα τον κίνδυνο «οι πολίτες να μην αντέξουν αιώνια το συνδυασμό δραστικών μέτρων λιτότητας και κατάρρευσης της οικονομίας» και σημειώνει την ανάγκη για ένα ευρωπαϊκό αναπτυξιακό πρόγραμμα για την Ελλάδα.

«Πρέπει να δοθεί προοπτική στους ανθρώπους» λέει ο Γκάμπριελ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild am Sonntag, προσθέτοντας ότι «χρειαζόμαστε ένα ευρωπαϊκό αναπτυξιακό πρόγραμμα».

Ο κ. Γκάμπριελ διαπιστώνει ότι «προς το παρόν υποχρεώνουμε τους Έλληνες με τη λιτότητα να διαλύσουν την οικονομία τους. Όποιος μειώνει μισθούς και συντάξεις και κάνει απολύσεις καταστρέφει τη δική του ανάπτυξη. Στη διάρκεια της κρίσης στη Γερμανία κάναμε ακριβώς το αντίθετο και γι' αυτό βγήκαμε από την κρίση καλύτερα από όλους τους άλλους» σημειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Έρωτας του Προυστ: Σουάν , Οντέτ

 OCTAVIO PAZ Η ΔΙΠΛΗ ΦΛΟΓΑ Έρωτας και ερωτισμός( 1993)  Μετάφραση ΣΑΡΑ ΜΠΕΝΒΕΝΙΣΤΕ,  ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΕΞΑΝΤΑΣ-ΝΗΜΑΤΑ 1996  Σελ ,58 ,59 ,60   Ο...