Αναγνώστες

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

δειτε τι λεει ο Ζουραριος για τον σωματοτυπο των Τουρκαλων και το υποτιθένο ελληνικό σωματοτυπο: δΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΆ ΛΕΩΩΩΩΩ!


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Δηλώνω οτι θεωρω οι τουρκαλες εχουν τον ωραιοτερο σωματοτυπο και δενειναι καθολου χοντρες . Επισης οτι και οι  αρχαιες ελληνιδες ησαν μαλλον του ιδιου σωματοτυπου και ισως ο μεσιε Ζουραριος να θεωρουσε και την ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΗς ΜΗΛΟΥ χοντρή.
αλιμονο ομως αν αι γυναικαι δεν εχουν πιασιματα κι αρχισουμε να βλέπουμε ανορεξικες νεβροζες ..Κοντολογής ο Ζουραρης επι των προτιμήσεων του ΔΕΝ με πειθει και μου φαινεται και ολιγον ΜΠΟΥΡΔΙΣΤΑΝ που λέει κι ο ιδιος.
παρεμπιπτοντως θελω να πώ το εξής στα σοβαρά τωρα : Υπηρχε μια φαντασιωση για τους Αρχαιους που καλλιεργηθηκε απο τον Ρομαντισμό και τον Φιλελληνισμό του 18 ου και 19ουαιωνα: Η Φαντασιωση ειχε να κανειμε το οτι επαιρναν στα σοβαρά τα Αγάλματα και πιστευαν οτι οι Αρχαιοι Ελληνες ησαν Σαν τα αγαλματα .
ειναι σαν να χαθει ο πολιτισμός μας και καποιοι να ανακαλύψουν μετα 2.000 χρονια βιντεο του ..Σακη Ρουβά π.χκαι να πιστεψουν οτι οι συγχρονοι Ελληνες μοιαζανε με μοντελα ..
—-
τελειως χαζή φαντασιωση θα μου πειτε ..Οι αρχαιοι/ες ησαν εξισου ασχημοι / με εξαιρεσεις με τους συγχρονους .. Αυτο δεν τους εκανε λιγωτερο Μεγαλειωδεις . Ο Σωκρατης ηταν Πανασχημος . Αν τον εβλεπε ο ..Ζουραρης μαλον θα τον απεχθανοταν ..Αλλα ηταν Σωκρατης ρε γ…το .Μόνο οι εντελώς γκαν γκαν καθονται και μετρανε Σωματοτυπους για να κρινουν ανθρωπους αντις για το εργο τους ή το πνευμα τους η τον χαρακτηρα του …
Για να μη προχωρησω παραπέρα και να θυμισω ποιοι μυθοποιησαν τον αρχαιο ελληνικό ‘υποτιθεμενο ”σωματοτυπο κατα τονΜεσοπολεμο και Β Πολεμο ως προτυπο της Αρειας φυλής ..
———–
αυτή η φαντασιωση νομιζω οτι ηταν αιτια πολλών παρεξηγησεων : παραδειγμα η απογοητευση των Φιλελληνων του 21 οταν περιμεναν να δουν αρχαια ελληνιά αγαλαματα να πολεμουν τον Τουρκο ..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εχει τρελλαθει τελειως ο φουκαρας. mike

Ο χρόνος σβουριζει προς πάσα κατεύθυνση

 Έχετε  παρατηρήσει  το  ποσο    εύκολα     και  ανεξήγητα     χάνονται  -  λές  και τα κατάπιε  η θάλασσα  -   ζητήματα  που  μας  απασχόλη...