Αναγνώστες

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

# WikiLeaks

  • WikiLeaks

    • ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΥ «ΧΡΕΩΝΕΙ» ΤΟ WIKILEAKS Με στίχους απαντάει στις αποκαλύψεις
      Ο Ερντογάν και το κυβερνών κόμμα σκέφτονται και το ενδεχόμενο να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη για τις αποκαλύψεις του WikiLeaks, αλλά το πρόβλημα είναι εναντίον τίνος θα γίνει η προσφυγή... (φωτ. Ass. Press) Κυκλοφορία της μπάλας από την αντιπολίτευση, ύστερα από πάσα της ιστοσελίδας WikiLeaks, είναι αυτό που συμβαίνει στην Τουρκία και φαίνεται ότι έχει για τα καλά στριμωχθεί ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην υπόθεση του ισχυρισμού ότι διαθέτει οκτώ τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία.
    • Η αμερικανική διπλωματία ζει το «μαρτύριο της σταγόνας»
      Για επαναπροσδιορισμό της σύγχρονης παγκόσμιας ιστορίας και μεταβολή των όρων και μεθόδων διεξαγωγής της διεθνούς διπλωματίας, μιλούσαν πριν από δύο εβδομάδες τα μηνύματα-ανακοινώσεις με τα οποία το WikiLeaks, από το λογαριασμό του στο Twitter, είχε προαναγγείλει την αποκάλυψη που πλέον τιτλοφορείται ως CableGate.
    • Ρόμπαϊ: «Κανείς δεν πιστεύει στο Αφγανιστάν»
      Οι Ευρωπαίοι δεν πιστεύουν πια ότι θα επιτύχει η αποστολή επέμβασης στο Αφγανιστάν, δήλωσε εμπιστευτικά ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ενωσης Χέρμαν βαν Ρόμπαϊ στον πρεσβευτή των ΗΠΑ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Soir» του Βελγίου, η οποία επικαλείται αμερικανικό τηλεγράφημα που έδωσε στη δημοσιότητα το WikiLeaks.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παροντισμος ,μνήμη ,παρελθόν

 Παροντισμος και παρελθόν : Ο Τραβερσο για τις νέες υποκειμενικές γραφές της ιστορίας  Ένζο Τραβέρσο Ιδιότυπα παρελθόντα Το «εγώ» στη γραφή ...