Αναγνώστες

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Τέλος οι διαδηλώσεις! γραφει ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ( ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ )

Τέλος οι διαδηλώσεις!

Είναι πολλές οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας το τελευταίο διάστημα στο κέντρο της Αθήνας και τις επόμενες μέρες θα πυκνώσουν. Θα πρέπει η κυβέρνηση να απαγορεύσει αμέσως τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης, γιατί υπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος:



Στο κέντρο της Αθήνας κυκλοφορούν πολλοί τουρίστες, οι οποίοι ενοχλούνται από τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς και τους άνεργους που φωνάζουν και διαμαρτύρονται. Επίσης, όλοι αυτοί οι διαδηλωτές είναι μίζεροι και συφοριασμένοι - οι τουρίστες θέλουν να βλέπουν χαρούμενα πρόσωπα.
Τον περσινό Δεκέμβριο, οι τηλεδημοσιογράφοι αγωνιούσαν και οδύρονταν για τους εμπόρους του κέντρου της Αθήνας που δεν μπορούν να δουλέψουν. Φέτος, με αφορμή τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ στο λιμάνι και στην Ακρόπολη, τους έχει πάρει ο πόνος για τους τουρίστες. Το επόμενο επιχείρημά τους θα είναι πως οι διαδηλωτές ενοχλούν τα σπουργίτια και τα περιστέρια. Βέβαια, μάλλον δεν θα τους δοθεί αυτή η ευκαιρία, αφού ο χρόνος τους τελειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Έρωτας του Προυστ: Σουάν , Οντέτ

 OCTAVIO PAZ Η ΔΙΠΛΗ ΦΛΟΓΑ Έρωτας και ερωτισμός( 1993)  Μετάφραση ΣΑΡΑ ΜΠΕΝΒΕΝΙΣΤΕ,  ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΕΞΑΝΤΑΣ-ΝΗΜΑΤΑ 1996  Σελ ,58 ,59 ,60   Ο...