Αναγνώστες

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Περιπτωσεις Αστυ- νομευσης ,,,,

Επικίνδυνα εχθρική προς την κοινωνία είναι η ΕΛ.ΑΣ

 
 
Η περίπτωση του Μάριου Ζ., του «τρομοκράτη με τα σαμπουάν»: Ο 27χρονος Μάριος, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ που εργαζόταν στο ΟΑΚΑ ως δάσκαλος κολύμβησης σε νήπια, βρέθηκε στη διαδήλωση της 11ης Μαρτίου, όπου και συνελήφθη – στην τσάντα του εντοπίστηκαν ένα σαμπουάν, μπουρνούζι και αφρόλουτρο. Ο νεαρός προφυλακίστηκε στον Κορυδαλλό, όπου και εξακολουθεί να βρίσκεται έως σήμερα, με μόνο στοιχείο τις κατηγορίες των αστυνομικών που τον συνέλαβαν, και χωρίς να ληφθούν υπόψιν οι φωτογραφίες της σύλληψής του που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς των αστυνομικών.
Ο τρομοκράτης με τις πιτζάμες: Ο 24χρονος φοιτητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, είχε βγει για λίγο με τις πιτζάμες από το σπίτι του, στις 6/12/2009, ξυλοφορτώθηκε και τελικά συνελήφθη από άνδρες της Αμέσου Δράσεως, οι οποίοι, όπως δείχνουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα της σύλληψής του, του φόρτωσαν μια τσάντα με βόμβες μολότοφ.
Η περίπτωση ζαρντινιέρα...χωρίς τέλος: Ο Κύπριος φοιτητής Αυγουστίνος Δημητρίου, ο οποίος υπέστη βάρβαρο και αναίτιο ξυλοδαρμό από αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης το βράδυ της 17/11/2006, αν και πέτυχε να του επιδικαστεί αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ για την ψυχική και σωματική βλάβη την οποία υπέστη, καλείται ωστόσο αυτές τις μέρες να βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Ο λόγος; Η μήνυση που κατάθεσε εναντίον του ο πρωτοστάτης του άγριου ξυλοδαρμού του, Απόστολου Αποστολίδη, για αντίσταση κατά της αρχής(!) και συμμετοχή σε επεισόδια.
Ο ξυλοδαρμός της νεαρής Αρμένισσας μητέρας: Η 35χρονη μητέρα ενός νηπίου 2 ετών, ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς με πολιτική περιβολή, στις 19/11/2009 στην Κυψέλη. Ο ξυλοδαρμός εις βάρος της Αρμένισσας συζύγου Έλληνα πολίτη έγινε μάλιστα μπροστά στα μάτια του 2χρονου παιδιού της, το οποίο μάλιστα μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα και παρέμεινε «υπό κράτηση» μαζί με τη μητέρα του για μερικές ώρες.
Νεκρός από βασανιστήρια στο Α.Τ. Νίκαιας 25χρονος μετανάστης: ο 25χρονος Πακιστανός Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ συνελήφθη στις 28/9/2009, και ξυλοκοπήθηκε άγρια από αστυνομικούς του Α.Τ. Νίκαιας, οι οποίοι συνέχισαν τον απάνθρωπο βασανισμό του στο Αστυνομικό Τμήμα, με ρόπαλα, γροθιές, κλωτσιές και ηλεκτροσόκ, με αποτέλεσμα το θάνατό του.
Κακοποίηση 30χρονου Χιλιανού στο ΑΤ Ακρόπολης: Ο 30χρονος είχε συλληφθεί την 23/12/2009 και υπέστη ξυλοδαρμό από τρεις τουλάχιστον Αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Για βασανιστήρια και κατάχρηση εξουσίας συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί και τρεις ειδικοί φρουροί, ενώ άλλοι δυο αστυνομικοί κατηγορούνται για ξυλοδαρμό και ακόμα τρεις για παράληψη καθήκοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ

ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ  Οι νέοι ίσως δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι αυτά που λέμε τώρα Άυλα στο facebook στη δεκαετία του 70 τα λέγαμε εν σώματι στα πηγ...