Αναγνώστες

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Τι θαπρεπε να κανει η Συνελευση του Λευκου Πυργου και καθε συνελευση και Τι κανει ή (ο Ιουνης του 2011 και οι Αγανακτισμένοι ως η απώθηση τουΔεκεμβρη του 2008)

Τι θαπρεπε να κανει η  Συνελευση του Λευκου Πυργου και καθε συνελευση και Τι κανει ..
Θαπρεπε να αντικρισει καταματα τον Βαθεια διληματικο χαρακτηρα του Πολιτικου : Την καταστατική διαιρεση της κοινωνιας τις αντιθεσεις,  τις ταξεις,  τα ενδογενή προβληματα το βαθυ χασμα  μεταξύ γενεων, κοινωνικών ομαδων , κομμματων και πολτικών την Υπαρξιακή θεση της χωρας το παγκοσμιο πλαισιο και την Ε.Ε .. Και να προσθησει να τα επιλυσει ή τουλαχιστον να δοκιμασει να αντεξει την τραυματική φυση του Πραγματικου.
Αντι γιαυτό Προτιμα την Απάρνηση του Πολιτικου , την Απωθηση του χασματος , το κουκουλωμα των διληματων μεσα απο μια ευκολη τεχνική : Ειμαστε ολοι ΕΝα - αρνουμαστε την υπαρξη κομματων , ταξεω , κοινωνικου αναταγωνισμου : Φταινε  οι κακοι ξενοι . Ειμαστε ενας  τελειος κυκλος που καποιοι  τον εμποδιζουν να κλεισει : ' προδοτες, ξενοι ,οι αλλοι ..'' ..
και καταληγει  στο Μαγικο Ξόρκι ..εοοοο , εοοοο , Παρτε το Μνημονιο και φυγετε απο δώ ''''

 αντεκαι το παιρνουν και φευγουν ..Μετά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Δόξα των σιδηροδρόμων TONY JUDT

 TONY JUDT Η ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΕΠΙΜΕΤΡΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΘΗΝΑ 2013 ...