Αναγνώστες

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Προπηλακίστηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης ΜπουτάρηΤη συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» του Λευκού Πύργου θέλησε να παρακολουθήσει απόψε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, όμως αντιμετώπισε αποδοκιμασίες από μερίδα των συγκεντρωμένων και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Προπηλακίστηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης

Σειρά πήρε στη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος επισκέφθηκε τον χώρο του Λευκού Πύργου για να εκφράσει την αλληλλεγγύη του στους συγκεντρωμένους. Ενα μεγάλο τμήμα όμως από τους "αγανακτισμένους"- προφανώς "ακροδεξιάς"προέλευσης- άρχισε να τον αποδοκιμάζει έντονα με χυδαίες εκφράσεις, ενώ άλλοι τον αποκαλούσαν "κουμούνι"(!), "προδότη" και "προσκυνημένο"! 
Σημειωση '' Φαινεται οτι οι οπαδοι Του Ψωμιαδαρου και του Παπαγεωργοπουλου βρηκαν τροπο  να παρουν την εκδικηση τους 


Αποδοκίμασαν τον Γιάννη Μπουτάρη, «Αγανακτισμένοι» του Λευκού Πύργου

 

Τη συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» του Λευκού Πύργου θέλησε να παρακολουθήσει απόψε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, όμως αντιμετώπισε αποδοκιμασίες από μερίδα των συγκεντρωμένων και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.
(σημειωση : Ωραια ... Τοτε μαλλον θα περιμενουμε  μα αλλη Μεριδα να αποδοκιμασει και τον Κασιμάτη και τον ΚΑΖΑΚΗ  που επιμένει στα Εθνολαικιστικαρια του  για ..επιστροφή στη Δραχμή (που θα σημανει  και την πληρη καταστροφή των μισθωτων για να θησαυριζει η ..''εθνική '' αστική μας τάξη ' και οσοι εχουν βγαλει λεφτά ΟΞΩ )
(αμα  δε ερθει ο τεως Υπουργος του Μητσοτακη , ο Μικης  του Σπιθα .. για να  εκφρασει και αυτος  την ..συμπαρασταση του εκει να δειτε ..ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ)
*

1 σχόλιο:

gazakas είπε...

Μια εκδοχή των σχετικών γεγονότων (στα αγγλικά) από αυτόπτη http://argos.posterous.com/peaceful-rebellion-my-ass

All that heaven allows

 ΜΕΛΟΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ Πηγή : SUSAN HAYWARD ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Ρίτα Κολαΐτη ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ Κατ...