Αναγνώστες

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Γιατι δεν τον αφήσαν να πει οτι ειχε να πει; ;

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τόση δημοκρατία έχω να δω από ... χμμμ

Εντάξει - καλή πορεία παιδία αγκαλία με σπίθες, Σαμαράδες και εγώ δεν ξέρω ποιόν άλλον διάολο. Έτσι κι αλλιώς ανώνυμοι είστε - δεν θα σας χρεώσει καμία ευθύνη η ιστορία. Αυτά τα χρεώνονται, χρόνια τώρα, οι μαλάκες που περιέγραφε ο ομιλητής.

Τέτοιοι είμαστε οι περισσότεροι - αχάριστοι, ανίκανοι και κότες. Γι' αυτό οι μούντζες πρέπει να γυρίσουν στα μούτρα μας.

Α στα διάλα.

ΥΓ: Όχι - δεν είμαι αριστερός. Μαλάκας δεν θέλω να 'μαι. Θα κοιτάξω να γίνω μασόνος ή κάτι τέτοιο - τουλάχιστο αυτοί έχουν ταξική συνείδηση. Αρκετά με τα βλακοδουλικά.

Νοσφεράτος είπε...

κοιτα... ειναι πολύ δημοκρατικά τα παιδια .. ιδιως εεινη η χαριτωμένη κοπελιτσα που του αρπαξε τα χαρτια ..
κατα ταλλα
''ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΗΧΟΛΕΡΑ ''
(Συνθημα της Νεοδημοκρατικής Αβερωφικής Δεξιας των Ρεηντζερς Κενταυρων κλπ του 82-83 που ακουγεται και σημερα απο διαφορους ''απολιτικ αγανακτισμένους''

Ανώνυμος είπε...

σίγουρα εθνολαϊκιστές του διέκοψαν τον δεκάρικο, δεν το συζητάω - είναι παντού τελευταία! herrk

Νοσφεράτος είπε...

Μη το λές με τοση βεβαιοτητα.. Μπορει να ειναι σκετα Εθνικιστες Φασιστες , ή παρανοικοι , Γελοιοι , Κομπλεξικοι , Απλώς Τραμπουκοι , , Γκαγκστερς , Λουμπεν ,πληρωμένοι κλπ .. Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ..εθνολαικιστες ..
Η Μπορει να ειναι ολα αυτά μαζί.. Ποσες φορες δεν εχουμε δει το εργο

the Idiot Mouflon είπε...

Μετα συγχωρήσεως...

Το παιδί έπρεπε να το αφήσουν να μιλήσει βέβαια... αλλά... και να μιλούσε τι έγινε;

Μιλάει με τον ίδιο τρόπο που μιλάνε σε κομματικές νεολαίες οι ανερχόμενοι... ή/και με τον τρόπο μαθητή σε σχολική εκδήλωση εθνοπατριωτική. Ίδιο ύφος, ίδια γλώσσα.

Βλακεία τους βέβαια που τον σταμάτησαν. Εγώ στη θέση τους θα άρπαζα την ευκαιρία για να πάω προς ανάγκη μου ή να βρω κανένα καφέ. Κι ας μιλάει αυτός.

Νοσφεράτος είπε...

αγαπητε δεν ηταν νομιζω οτι ητνα Βλακεια της Ξανθιας Καραδεξιας εθνολαικιστο Κατιναρας που του αρπαξε το χαρτι..

the Idiot Mouflon είπε...

Δεν ήμουνα εκεί και επομένως δεν μπορώ να ξέρω και το υπόβαθρον.

Πάντως εγώ... από όσα παρατηρώ... σαν λόγω αποσιώπησης του νεαρού ... βρίσκω ως πιό δικαιολογημένο εκείνον της αισθητικής...

Πόσο να αντέξεις τον ρυθμό του "τα τα τα τα τα τααα, τατατατααα τατα, ταταταταατα, τατατααα τατα τα τατααα, τατατατα..."

Περι αισθητικής -αλλά όχι μόνο -ο λόγος.

Νοσφεράτος είπε...

αγαπητο ιντιοτ τετοιο αντιλαμβανομαι την αισθητική σου και ζητω να αντιληφθεις κ πως κιη δική μαου αισθητική σιχαινεται τις Εθνλαικιτσατες ξανθιες Καρακατινες που νομιζου πως γινανε εξυπνες στα Κομμωτηρια και τους /τις συνοδοιπόρους των

Ο Έρωτας του Προυστ: Σουάν , Οντέτ

 OCTAVIO PAZ Η ΔΙΠΛΗ ΦΛΟΓΑ Έρωτας και ερωτισμός( 1993)  Μετάφραση ΣΑΡΑ ΜΠΕΝΒΕΝΙΣΤΕ,  ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΕΞΑΝΤΑΣ-ΝΗΜΑΤΑ 1996  Σελ ,58 ,59 ,60   Ο...