Αναγνώστες

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

οι τρεις κινδυνοι για την συνελευση του ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ(περασα χθες και η κατασταση μου φανηκε πολύ καλή .. Οι κινδυνοι βεβαια παραμένουν .. Αυτό το κινημα πρεπει να αντεξει: Να μην εκφυλιστει ,να μην παραδοθει ολοκληρωτικά στη μια η στην αλλη λογική , να παραμεινει ειρηνικό και δημοκρατικό -αντιφασιστικό ,αντιρατσιστικό )

ο Πρωτος: Να μετατραπει σε ενα ακομα Εθνολαικιστικο πανηγυρι : Οπου στο τελος θα κληθει να  ομιλησει και ο Παναγιωτης Ψωμιαδης ο Ανθιμος  ο Παπαθεμελής,ο Μίκης   κλπ ..
ο Δευτερος : Να μετατραπει σε διαγωνισμό ταλεντων στο τραγουδι αλά Αλκη Στεα  η σε ρεαλιτυ σώου ή ακομα χειροτερα σε Trash Tι Vi  οπου ο καθε καυμένος θα βγαζει τον ..καυμό του .
ο Τριτος: να περασει ολοκληρωτικά σε μια λογική ..συνελευσεων   Αριστεράς κοπής  ή να θυμισει συνελευσεις σωματειων οπου οι συνδικαλιστές  παραπονουνται μεν  που δεν προσερχεται ο ..απλός λαός  χωρις να αντιλαμβανονται οτι αυτοι τον διωχνουν .

''Ο Δημοσιος χωρος-και το Πολιτικο - ειναι σαν ενα στρογγυλο τραπέζι που μας Χωριζει αλλά και μας ενώνει '' 
Χανα Αρρεντ

8 σχόλια:

Nick takolas είπε...

Νομίζω ότι επειδή το πρόβλημα υπάρχει και θα επιδεινώνεται, φτώχεια, μάσα των ολίγων κλπ το κίνημα έχει λόγο ύπαρξης. Άρα ο κόσμος δε θα πάει σπίτι γρήγορα. Ωστόσο είναι ..κατοπτρικό κίνημα (λόγω Ισπανίας κλπ) και θα ακολουθήσει τα βήματα των έξω. Πιθανότατα θα μας ρίξουν μερικά ξεροκόματα παροχών, μέχρι τις εκλογές και τη θρυλούμενη Οικουμενική της οριστικής συγκάλυψης. Η τελικά μας μορφή, σαν κίνημα και κοινωνία θα είναι βαλκανικού τύπου, μισθοί 300-400€, πορνεία, ψιλοπαρανομία κλπ. Το όνειρο του Σόρος, ενωμένα, ειρηνικά, φθηνά Βαλκάνια, η Εδέμ των "αγορών". Δε βλέπω ούτε πολιτικοποίηση ούτε εξυγίανση, αφού ο Έλληνας δεν αλλάζει ρίζα συμπεριφοράς. Προτεκτορατοποίηση ίσως....

Νοσφεράτος είπε...

ωχ μη μαρχιζεις κι εσυ με τον Σορος και νεοταξ και τετοια ..μ'ειχε πιασει προχτες ενας στην συνελευση και μουλλεγε για το 666 (που ναξερε οτι ειμαι ο Νοσφερατος αυτοπροσωπως)

gazakas είπε...

Είχα κάνει τις ίδιες σκέψεις τις προηγούμενες ημέρες, αλλά μετά από τη χθεσινή συνέλευση η αίσθησή μου είναι ότι οι δύο πρώτοι κίνδυνοι έχουν αποτραπεί σχεδόν οριστικά. Ο τρίτος είναι από την αρχή το μεγάλο στοίχημα του κομματιού της αριστεράς που ασχολείται με τη συνέλευση του Λευκού Πύργου και προς το παρόν τα πάει πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια προσέγγισης του "απλού λαού". Προς το παρόν όμως.

Νοσφεράτος είπε...

E NAI..τωρα αρχιζει ο Τριτος κινδυνος .. Να γινει η Πλατεια του ΛευκουΠυργου μια ακομα Μετωπική Παραταξη
Ελπίζω να μην περασει το ψηφισμα γιθα ..επιστροφή στη Δραχμή .. Σημερα δεν πηγαινω .. Αν εχουν ελαχιστο μυαλο δεν θα βάλουν τετοιο Ψυφισμα που αυτομάτως απομακρυνει καθε λογικώς σκεπτομενο Στοιχειωδώς /..

rakis είπε...

Οι δύο πρώτοι κίνδυνοι δε βλέπω να απομακρύνονται.
Σήμερα μίλησε ο Mickey και τραγούδησε κιόλας. 2 σε 1 δηλ.

Τι έγινε στη Θεσσ/νίκη και το ψήφισμα περί δρχ;

Νοσφεράτος είπε...

σημερα ΔΕΝ ΠΗΓΑ...
θα κατσω σπιτι ..
ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ
Κε σερά Σεράααα

tamistas είπε...

Γουάτ έβερ γουιλ μπι γουιλ μπι, πράγματι. Δηλαδή, πώς να προστατευτείς από τους παραγωγούς - διακινητές της μοναδικής αλήθειας, ε;

Νοσφεράτος είπε...

κοιτα ετσι που εχουν ερθει τα πραμαα προτιμώ σχεδον τους διακινητές της μοναδικής αλήθειας απτους διακινητές πολλών πολυχρωμών δηθεν αληθειων που καταληγουν σε ενα και μοναδικό τεραστιο τρομαχτικο αν το δεις στην αληθεια του ψευδοςδιοτι μαλον το δευτερο ειναι ο τωρα κινδυνος) αστα ταμιστα ./. Σ.τα

 κινηματογράως και τρο TONY JUDT TONY JUDT Η ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΕΠΙΜΕΤΡΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡ...