Αναγνώστες

Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Συνεντευξη Τρεμόπουλου απο το Ιστολογιο της Οικολογικής κινησης Θεσσαλονικης




Συνέντευξη Τρεμόπουλου

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Νοσφεράτος είπε...

ειπαμε : Τα συκοφαντικά ,λασπερά , βρωμικα προβοκατορικα σχολια αλλου

οχι εδώ !

Εκει που τα δημοσιευουν προθυμα να πάς
----------------------------

τι πραγμα ειν αυτό βρε παιδια ..τετοια λύσσα για να ανακαλύπτουν δηθεν σκανδαλα και να ψαχνουν ψυλλους στ'αχυρα ολοι αυτοι οι τυποι
εν τω μεταξύ για την Παραγραφή Μοκο. Τουμπεκι ..

Νοσφεράτος είπε...

α ηθελα πολύ να ερθει καποιος και να σχολιασει επιτελους την συνεντεξη Τρεμόπουλου επι της οσυιας . Δηλαδή γιαυτά που λεει και οχι αυτά τα παρανοικά και προβοκατορικα σχολια που μου ερχονται Συνεχώς (αλλα προλαβαινω στο μοντερέισον αλλα ξεφευγουν οπως το παραπάνω )

απο τα γνωστά μηχανάκια παραγωγής λάσπης που ουτε καν μπαινουν στον κόπο να διαβασουν τι λεει καποιος πριν αρχισουν να πετανε Λασπη και Βρωμιες οπου πρπει υποτιθεται ο Συκοφαντουμενος να αποδειξει οτι Δεν ειναι ελεφαντας ..
Και ολα αυτά σε μια περιοδο που τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σκανδαλα (αυτά που κανουν πως δεν βλεπουν τα κρυφά και φανερά παπαγαλακια της Δεξιας) μας εχουν πνιξει..
Σαν δεν ντρεπεστε μωρέ ..
Πριν κανα δυο μηνες ειχατε βάλει στο ματι το Συριζα
τωρα τος Ο -Π
Και για οτι γινεται Πραγματικά ..τουμπεκί

Λίγη ντροπή μωρε.

cirut είπε...

Τι να γίνει, ρε Νοσφ. Άμα ενοχλείς σε στήνουν στον τοίχο. Πώς ένα μικρό και άγνωστο κόμμα, οι Ο-Π τραβάν για Ευρωκοινοβούλιο; Πώς ο Σύριζα ξεπερνάει το Λάος; Πώς τα δυο μαζί ξεπερνάν το 10%; Και άλλα γνωστά και ιδιοτελέστερα.

Ο Έρωτας του Προυστ: Σουάν , Οντέτ

 OCTAVIO PAZ Η ΔΙΠΛΗ ΦΛΟΓΑ Έρωτας και ερωτισμός( 1993)  Μετάφραση ΣΑΡΑ ΜΠΕΝΒΕΝΙΣΤΕ,  ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΕΞΑΝΤΑΣ-ΝΗΜΑΤΑ 1996  Σελ ,58 ,59 ,60   Ο...